(Persbericht) Son, 6 juni 2011: Binnen de huidige en toekomstige bedrijfsomgeving is de mogelijkheid vanuit thuis te werken inmiddels niet meer weg te denken. Door de technische ontwikkelingen blijft mobiel werken ook aan populariteit toenemen. De veiligheid van uw bedrijfsgegevens wordt dan een niet te vermijden onderwerp.

Als werkgever wilt u natuurlijk niet dat uw gevoelige bedrijfsinformatie voor iedereen toegankelijk is. Heeft u al er over nagedacht hoe gebruikers overal en altijd op een veilige wijze toegang dienen te krijgen tot uw centrale bedrijfsdata, bestanden en applicaties? Hoe ziet een betaalbare en optimale infrastructuur eruit die voorziet in de juiste faciliteiten, waarbij eveneens aandacht wordt besteed aan de bedrijfsbeveiliging (security)?

Een veilige en uniforme oplossing dient dus overal en altijd toegang te bieden tot de benodigde informatie, ongeacht type device; laptop, smartphone en/of tablet. Medewerkers dienen altijd en overal bereikbaar te zijn voor collega‘˜s en klanten en de beschikking te hebben over een volledige (virtuele) werkplek. Hierdoor worden bedrijfsvoordelen behaald zoals kostenbesparingen op reistijd en brandstof en verbeteringen op gebied van bereikbaarheid, productiviteit en customer service.

HOB, met haar unieke software suite RD VPN, voorziet in deze bedrijfsdoelen. Middels à©à©n oplossing heeft iedereen overal toegang tot de zaak. De HOB oplossing is centraal eenvoudig te installeren (zonder installatie op de clients), te beheren en te gebruiken. Kosten op gebied van IT-beheer en infrastructuur worden gereduceerd. Bovendien voldoet de oplossing aan de hoogste security eisen en heeft deze internationaal erkende certificeringen behaald.

Enkele gerenommeerde ondernemingen die gebruik maken van de HOB oplossing zijn o.a. Gemeente Eindhoven, Citygroep, Mitsubishi, Nissan, Deutsche Bank, The Sting en Merril Lynch.

________________________________________

Over HOB:
HOB The Secure Access Company te Son (Eindhoven) is een zelfstandig onderdeel van de software ontwikkelaar en netwerkservice provider HOB GmbH & Co., een onderdeel van de Brandstà¤tter Group Germany. HOB GmbH & Co is een software developer en ontwikkelt innovatieve softwarematige connectivity en security oplossingen. HOB biedt innovatieve oplossingen op het gebied van server based computing, secure remote access, VoIP en virtualisatie. HOB heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, Verenigde Staten, Frankrijk, Malta en Mexico.

HOB is gevestigd op bedrijventerrein Ekkersrijt, te Son (KvK 17113464), meer informatie is te vinden op www.hob.nl.