DRT Gietvloeren heeft in het weekend van 6 en 7 maart haar nieuwe shop-in-shop in de prachtige woonwinkel CILO te Zutphen (NL) geopend. Daarnaast heeft DRT Gietvloeren België een geheel nieuwe website voor de Vlaamse consument, architect en interieurstylisten online gezet.
DRT Gietvloeren

10% korting t/m 2e paasdag
DRT viert dus feest en wij willen dit graag samen met u vieren door 10% korting op al onze gietvloeren in al onze showrooms te geven. U krijgt 10% korting wanneer u akkoord gaat met de offerte tot en met 2e paasdag. Bent u nog niet helemaal zeker of een gietvloer ook iets voor u is? Laat u dan overtuigen en inspireren door onze prachtige vloeren en bezoek onze website of kom naar onze toonzaal te Antwerpen en beleef de DRT gietvloer zelf.

Nieuwe website
De nieuwe website is speciaal opgezet voor consumenten, architecten en interieurstylisten. Er is veel informatie te vinden over de verschillende gietvloer systemen, de voor- en nadelen van bijvoorbeeld epoxy (EP) of polyurethaan (PU), en uitleg over de plaatsing van een gietvloer in de praktijk zowel bij nieuwbouw als verbouwing. Daarnaast zijn er natuurlijk veel foto‘˜s en referenties te vinden en worden onze 4 verschillende gietvloer systemen uitgelegd.

DRT Gietvloeren sinds 1983
DRT is vanaf het begin een voorloper geweest met de introductie van de gietvloer in woningen, kantoren, showrooms en andere esthetische toepassingen. Met meer dan 25 jaar ervaring in kunststof gietvloeren, intern opgeleide applicatieteams en langdurige samenwerking met grondstofleveranciers is DRT uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf waarbij kwaliteit, service en oog voor detail vooropstaan.

Meer informatie en contact
Wilt u meer weten over DRT Gietvloeren of over onze verschillende gietvloer systemen voor zowel de particuliere als zakelijke markt? Bezoek dan onze toonzaal of onze website http://www.drt-gietvloeren.be