Heerhugowaard, oktober 2009 Versunie organiseert een innoverende Versbeurs op 18 november a.s. in het gebouw van Radio Kootwijk bij Apeldoorn en presenteert de nieuwste versproducten aan de supermarktondernemer.

Zowel de supermarktondernemer, als de merkartikelleverancier moeten een goede solide basis hebben om optimaal te blijven omgaan met marktontwikkelingen, die zowel op korte, als lange termijn effect zullen hebben op de continuïteit van de onderneming. De consument reageert op ieder hoopgevend bericht en in de markt wordt al snel gegrepen naar het prijswapen en het huismerk om de consumenten te verleiden.

Kwaliteit, een altijd verrassend assortiment en optimale service zijn de solide ondergrond die zo belangrijk is voor continuïteit. In de markt wordt gestreefd naar minimale voorraad, frequente levering en betaalbare, moderne en beheersbare in- en verkoopprocessen. Daarnaast is het inspelen op lokale voorkeuren en verschillen de manier om zowel merk, als winkel onderscheidend vermogen te geven.

Versunie biedt die solide basis in het totale verssegment. Zij stelt zich op als volwaardig partner voor zowel de detaillist, als de leverancier. Het pionierende karakter van Versunie biedt de ideale brugfunctie tussen producenten en detaillisten en creëert hiermee unieke mogelijkheden voor de introductie van innovatieve en onderscheidende producten. Om dit aan den lijve te laten ondervinden, organiseert Versunie op 18 november a.s. voor supermarktondernemers, inkopers en category managers de Versunie Versbeurs, ditmaal in het monumentale Radio Kootwijk bij Apeldoorn.

Daar biedt Versunie de mogelijkheid om haar versleveranciers tijdens een inspirerende beursdag te kunnen ontmoeten. Zij tonen de mooiste versassortimenten die voor de detaillist het verschil kunnen betekenen. Zo zullen nieuwe leveranciers van Versunie acte de presence geven en worden er nieuwe innovatieve producten gepresenteerd. Er zijn promotionele acties, aanbiedingen en kortingen die alleen tijdens de beurs zullen gelden. Bovendien maken alle detaillisten die de beurs bezoeken kans op een week lang gratis levering.*

Meer dan genoeg redenen om op 18 november naar Radio Kootwijk te komen en in een prettige sfeer goede zaken te doen. De beurs is toegankelijk voor bestaande Versunie afnemers en voor alle andere branchegeïnteresseerden die het belang van vers persoonlijk willen ervaren. De beurs start om 13:30 en zal rond 21:00 de deuren sluiten. Uiteraard staat er rond etenstijd een heerlijk buffet klaar. Aanmelden is gewenst en kan via telefoon (072 - 576 35 00), Fax (072 - 576 35 99),
e-mail ([email protected]), of internet (www.versunie.nl).

* Vraag naar de actievoorwaarden.

____________________________________________
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Versunie BV
Hans Bruin (Directeur)
Tel: (072) 576 35 00
Fax: (072) 576 35 99
Email : [email protected]

Website: http://www.versunie.eu

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular