101 Solutions
101 Solutions helpt bedrijven met het efficiënter (her)inrichten van hun bedrijfsprocessen. Dit doen we door informatie te ontsluiten die nu niet of niet tijdig beschikbaar is. Deze informatie wordt verkregen door metingen te verrichten aan bedrijfsmiddelen die op afstand staan. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste sensor- en datacommunicatie technologie. Samen met de klant denken we mee en zoeken we naar oplossingen. Hierin bieden wij een totaaloplossing waarbij we zowel naar technische als organisatorische aspecten kijken. Het uiteindelijke doel is het behalen van kostenbesparing door efficiencyverbeteringen te realiseren in het logistieke proces.

Volgsystemen
Bent u op zoek naar een volgsysteem om uit voertuigen op afstand te kunnen monitoren?
Het Voertuig volgsysteem geeft u deze controle over uw machinepark. Wilt u meer dan een
standaardpakket, zoals storingsmeldingen, koppeling met uw urenregistratiepakket of het uitlezen van de CANbus gegevens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Inhoudmeetsystemen
Wilt u weten wat de actuele inhoud is van uw silo's of vloeistoftanks, ongeacht waar deze staan?
Het Silo Control System geeft u deze informatie. De gegevens over de inhoud van een silo of tank worden geïntegreerd met uw back-office systemen. Het Vendor Managed Inventory principe is ver doorgevoerd in onze oplossingen.

Wat wilt u weten?
Zoekt u maatwerkoplossingen waarbij u controle wilt over bedrijfsmiddelen die op afstand staan? Zoals extra nauwkeurige positiebepaling, het uitlezen van gegevens vanuit de ISO-bus of CAN-bus?

101 Solutions kan u hierbij optimaal van dienst zijn.

Website: http://www.101solutions.nl