Nederhorst den Berg, 26 maart 2010 De winnaars van de Nationale Thuiswinkel Awards 2010 zijn tijdens de gala-avond in Grand Hotel Huis ter Duin bekend gemaakt. Uit ruim 300 webwinkels is 123inkt.nl door het publiek verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland 2010 met het hoogste rapportcijfer van alle deelnemers.

In de nominatieronde die tot 4 maart 2010 duurde werden per categorie drie webwinkels met het hoogste rapportcijfer genomineerd. In de periode daarna konden consumenten tot 25 maart hun stem uitbrengen op hun favoriete webwinkel. Beide rondes telden voor de helft mee bij het bepalen van het eindcijfer. In totaal werden door consumenten 450.000 stemmen uitgebracht. 123inkt.nl werd de grote winnaar van de avond door de overall publieksprijs ´Beste webwinkel van Nederland‘˜ te winnen met 62.855 beoordelingen en het eindcijfer 8,59. Afgelopen jaar was 123inkt.nl nog nipt tweede met een verschil van 4 honderdste punt op Bol.com. Naast de overall prijs wist 123inkt.nl voor het derde jaar op rij de award te winnen in de categorie Computer hard- & software met het eindcijfer 9,39.

Directeur Gerben Kreuning kon zijn geluk niet op. Helaas kon hij niet aanwezig zijn bij de uitreiking, omdat hij ieder moment opnieuw vader kon worden. à¢â‚¬Å“Dit is à©à©n van de mooiste dagen van mijn leven: binnen enkele dagen opnieuw vader worden en bekroond worden met de titel ´Beste Webwinkel van Nederland‘˜.à¢â‚¬

123inkt.nl maakt al jaren een aanzienlijke groei door. In de afgelopen twee jaar is het aantal klanten verdubbeld van 200.000 naar 400.000 klanten. Met een nieuw magazijn en nieuwe kantoorruimtes is de weg vrijgemaakt voor een verdere groei. Op die manier moet de positie van marktleider op het gebied van de online verkoop van printersupplies worden verstevigd.