Nederhorst den Berg, 3 maart 2009 De genomineerden voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2009 zijn bekend gemaakt. Vanaf 19 januari tot en met 1 maart konden consumenten stemmen op hun favoriete webwinkel. In iedere categorie zijn de drie webwinkels met de meeste stemmen en de beste beoordelingen genomineerd voor de publieksprijzen 2009.

123inkt.nl is wederom genomineerd voor een Thuiswinkel Award in de categorie Computer hard- & software. Hierdoor kan de in 2008 behaalde titel worden geprolongeerd.

Directeur G. Kreuning van 123inkt.nl was zeer te spreken over de nominatie: à¢â‚¬à…“Deze nominatie laat zien dat wij nog altijd doen wat wij beloven: goedkoop en supersnel leveren, en dat onze trouwe klantenkring dat weet te waarderen.

Tot 26 maart kunnen consumenten stemmen op de genomineerde webwinkels en deze beoordelen aan de hand van een vragenlijst. Tijdens de gala-avond op donderdag 26 maart in Grand Hotel Huis ter Duin zullen de Awards worden uitgereikt.

123inkt.nl was in 2008 winnaar van een Thuiswinkel Award in de categorie Computer hard- & software met het eindcijfer 8,06. 123inkt.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van inkt cartridges, toner cartridges en overige printer toebehoren. In deze branche is 123inkt.nl al enige jaren marktleider van Nederland.