Persbericht

Nieuwe bedrijfsnaam geeft de vrijheid om additionele internetdiensten te lanceren

Vanaf vandaag voert 123people Internetservices GmbH een nieuwe bedrijfsnaam: yelster digital gmbh. De Oostenrijkse internetonderneming, opgericht in 2008, was voorheen alleen actief met de internationale personenzoekmachine 123people (in Nederland: www.123people.nl). De nieuwe naam biedt de mogelijkheid om meerdere verschillende merknamen te lanceren.

Met de naamswijziging wil het Oostenrijkse bedrijf in de toekomst nog meer innovatieve internetdiensten in de Europese en Amerikaanse markt zetten. De personenzoekmachine 123people, met inmiddels meer dan 50 miljoen unieke bezoekers per maand, blijft echter de belangrijkste pijler onder de onderneming. Het Oostenrijkse yelster digital is sinds twee jaar eigendom van de Franse PagesJaunes Groupe. De naamswijziging heeft geen invloed op bestaande contracten, noch op het product 123people.nl.

Over 123people
123people (www.123people.nl) is een verticale zoekmachine gericht op personen zoeken. 123people geeft iedereen de mogelijkheid informatie te vinden over zichzelf of anderen gratis en snel. Met globaal meer dan 50 miljoen bezoekers per maand, is 123people een van de grootste personenzoekmachine ter wereld.

123people is momenteel beschikbaar in twaalf landen, in tien talen en als applicatie voor iPhone en Android-telefoons. 123people is een product van yelster digital gmbh, dat vanaf maart 2010 onderdeel uitmaakt van de Franse PagesJaunes Groupe.

Meer weten over de bescherming van je persoonsgegevens en je digitale voetafdruk: www.123people.com/page/reputation
Meer informatie en afbeeldingen op: www.123people.com/blog/press
Twitter: www.twitter.com/123people

Contact
yelster digital gmbh, Alexandra Senoner
Telefoon: +43 (664) 612 4563, E-Mail: [email protected]

Perscontact Nederland
Proudly Represents, Remco Janssen
Telefoon: +31(0)614787713, E-Mail: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular