Na de rustige zomervakantiemaanden voor verkoop van huizen in Spanje werd de nadruk gelegd op de continue uitbreiding van het aanbod aan vakantiewoningen in Spanje. Op dit ongeblik zijn er meer dan 1000 huurwoningen op de site te vinden. Het aantal koopwoningen is gestegen naar 24000.

Gedurende de groei van het aanbod kwam ook steeds de vraag terug om koopwoningen en nieuwbouwprojecten in Frankrijk en Marokko te promoten. Deze beide landen zullen de komende weken gelanceerd worden op onze site. Daarom hebben we ook beslist de naam www.123vastgoedspanje.nl te wijzigen in www.123worldprop.com om de internationalisering te benadrukken. In de nabije weken zal ook een Zweedse en Russische versie van de site online komen.

Een andere belangrijke nieuwigheid is dat nu ook particulieren goedkoop hun vastgoed kunnen adverteren op de site: voor slechts 99,- euro tot verkocht voor koopwoningen en 99,- euro per jaar voor vakantiewoningen. Betalingen gebeuren via creditcard en Paypal om een maximale betrouwbaarheid te garanderen. De eigenaar wordt rechtstreeks door de geïnteresseerde koper of huurder gemaild via een formulier dat de privacy van de eigenaar optimaal garandeert.

Begin november starten we ook een internationale publiciteitscampagne in diverse grote persgroepen in Europa om de site verder te promoten bij potentiële kopers en huurders. Ook werd de hulp ingeroepen van een gespecialiseerd kantoor om een geode positionering bij Google te garanderen. Op deze wijze investeren we verder in een vergroting en versnelling van de succesvolle groei van onze site.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular