(Persbericht) In verband met de wijziging die per 01-01-2011 van kracht gaat in het doen van de aangiftes Sagitta in- en uitvoer en NCTS, organiseert MD Solutions i.s.m. partner Softpak voor exporterende bloembolbedrijven een Informatiebijeenkomst. Bijbehorende documenten dienen per 01-01-2011 elektronisch te worden aangeleverd bij de douane. De Informatiebijeenkomst : à¢â‚¬Å“Wijziging aangifte Sagitta in- en uitvoer en NCTSà¢â‚¬ vindt plaats op 16 september van 11.00 14.00 uur op locatie bij à©à©n van de relaties van MD Solutions gevestigd in Noord-Holland.

Tijdens de informatiebijeenkomst brengen MD Solutions en Softpak de deelnemers volledig op de hoogte van de effecten die de verandering met zich meebrengt. Hiernaast geeft MD Solutions een korte demo van NaviBol, de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde ICT-oplossing voor de bloembollen- en sierteeltbranche.

Samen met Softpak, waarvan de software ook kan samenwerken met andere applicaties, heeft MD Solutions een geïntegreerde oplossing ontwikkeld tussen NaviBol en de douane om de aangiftes per 01-01-2011 juist te laten verlopen. Een demo van deze oplossing, waar meerdere NaviBol-klanten mee werken is onderdeel van het programma.

Heeft u interesse in het kosteloos deelnemen aan dit seminar?

Meld u dan aan via: http://mdsolutions.nl/InformatiebijeenkomstWijzigingaangifteSagitta/tabid/131/Default.aspx

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular