(Persbericht) De 18-jarige Erwin Meeks heeft zijn debuut gemaakt als schrijver van een voetbalboek. Nadat de jeugdige auteur eerder een jaarverslag schreef over het voetbalseizoen 2005-2006 en vier jaar lang werkte als columnist bij het voetbalmaandblad ELF, schreef hij nu het boek ‘˜De baan van de bal‘˜, dat is uitgegeven door uitgeverij Boekscout.nl.

De baan van de bal vertelt een meeslepend verhaal over een van de populairste sporten ter wereld: voetbal. De voetbalwereld is een wereld waar keuzes worden gemaakt. Deze noodzakelijke beslissingen kunnen tot merkwaardige situaties leiden, maar bepalen altijd de uiteindelijke ´baan van de bal‘˜. Een goed voorbeeld daarvan is het WK 2010, waarover de schrijver in dagboekvorm vertelt. Erwin Meeks geeft ook een kijkje in de rest van de voetbalwereld, in al haar schoonheid maar ook in haar krankzinnigheid. Het gaat over spelers, coaches, wedstrijden, intriges, schandalen, commercie, onderwijs en de waan van de dag. Tot slot staat ook de schrijver zelf voor een moeilijke keuze.

De baan van de bal is te koop of te bestellen bij boekhandels Bruna, Krings en Book&More. Ook is het boek te bestellen via de online boekwinkel van uitgeverij Boekscout.nl. ISBN: 978-94-6089-889-1