Open avond huiswerkbegeleiding en bijles Studiekring: 18 november 2008

Utrecht - Van 17 t/m 20 november openen alle vestigingen van Studiekring een middag of avond hun deuren en hebben Open Huis. Ouders, leerlingen en docenten en professionals die leerlingen begeleiden kunnen vrijblijvend kennismaken met huiswerkbegeleiding en bijles. Studiekring in zowel Utrecht West als Oost heeft voor dinsdag 18 november een mooi interactief programma gemaakt. Het programma start om 19.15 uur op J.P. Coenstraat 119 in Lombok en in Utrecht Oost op Mgr. Van de Weteringstraat 69. Meer informatie vindt u op www.studiekring.nl.

Veel leerlingen komen momenten tegen dat leren niet vanzelfsprekend is. Huiswerkbegeleiding kan deze leerlingen helpen bij het plannen van het huiswerk, motivatie en discipline opbrengen en het ontwikkelen van diverse praktische studievaardigheden. Recent onderzoek heeft aangetoond dat studiebegeleiding bij Studiekring goed werkt. Leerlingen worden zelfverzekerder, krijgen meer plezier in vakken en ervaren dat hun schoolresultaten verbeteren.

In het Open Huis kunnen geïnteresseerden:

  • de aanpak van verschillende studieproblemen zien

  • zelf ervaren hoe gewerkt wordt aan studievaardigheden

  • zien wat begeleiding bij Studiekring inhoudt

Het Open Huis is op dinsdag 18 november op de vestigingen in West: J.P.Coenstraat 119 en Oost: Mgr. Van de Weteringstraat 69. U bent welkom vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.15 uur. Er is deze avond ruimschoots de gelegenheid om docenten van Studiekring te spreken. Ook kunt u uw kind deze avond aanmelden voor huiswerkbegeleiding of bijles.

Over de organisatie

Sinds 2000 biedt Studiekring aanvullende studiebegeleiding aan leerlingen van basis- en middelbare scholen in Nederland. Als een leerling moeite heeft met huiswerk maken, planning, discipline of motivatie, kan studiebegeleiding bij Studiekring een goede aanvulling zijn op het onderwijs dat de school biedt. Studiekring werkt zoveel mogelijk samen met scholen en andere hulpverleners. Door deskundige, persoonlijke begeleiding en het aanleren van praktische studievaardigheden halen leerlingen betere resultaten, krijgen meer zelfvertrouwen en gaan met meer plezier naar school.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular