Boels Verhuur verzorgt glazen voor vakbeurs ProWein

SITTARD 21 maart 2010 Boels Verhuur B.V. tekent een driejarig contract met Messe Dà¼sseldorf. Met dit contract wordt Boels de preferred supplier van wijnglazen voor de exposanten van de internationale, zeer hoog aangeschreven, vakbeurs voor wijn en gedistilleerd à¢â‚¬Å“Proweinà¢â‚¬. Zondag 21 maart is de Prowein 2010 van start gegaan en is Boels Verhuur begonnen met de logistieke uitdaging. De beurs duurt tot en met dinsdag 23 maart 2010.

Heen en weer
Het Party- & Eventsfiliaal van Boels in het Duitse Hilden is verantwoordelijk voor de uitvoer van het contract. Een groot deel van de bijna 3.200 exposanten maakt gebruik van Boels dienstverlening. Rekeninghoudende met de ruim 35.000 bezoekers van de beurs, betekent dit dat er 180.000 wijn- en champagneglazen paraat staan. Met een team van tachtig tot honderd medewerkers bewegen de glazen zich op uurbasis van de beurs in Dà¼sseldorf naar de 15 kilometer verderop gelegen professionele spoelkeuken in Hilden, en vice versa. Een proces dat voor een belangrijk deel het succes van de beurs bepaalt, want proeverijen staan centraal voor de bezoekers, veelal sommeliers en ondernemers.

Goede wijn behoeft geen krans
Boels behoort tot à©à©n van de grootste verhuurbedrijven in Europa. Zij heeft gezonde groeiambities en ziet de ProWein-order als een uitgelezen kans. Enerzijds gaat zij de exposanten bedienen met topkwaliteit voor hun succes. Anderzijds doet Boels een investering voor de toekomst. De 180.000 glazen staan niet standaard op de plank in Hilden; er wordt geïnvesteerd om ProWein minimaal de komende drie jaar te bedienen, maar ook om op andere grote evenementen in te spelen. Een ondernemersmentaliteit die aansluit op het gedachtegoed van Boels Verhuur: liever investeren dan nee verkopen!