Amsterdam, 15 augustus Zondag 19 augustus houdt College of Multimedia haar open dag. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn onze deuren aan de Egelenburg 150 152 te Amsterdam geopend voor alle geïnteresseerden. Kom langs en ervaar of een opleiding van CMM iets voor je is!

Opleidingen in nieuwe media

Ben je op zoek naar een uitbreiding van je cv, het opdoen van nieuwe kennis of wil je je voorbereiden op je droombaan in de branche van creativiteit, nieuwe en digitale media ? Kom dan zondag langs op onze open dag. Je maakt kennis met onze opleidingen en cursussen op verschillende manieren.

Proeflessen

De dag zal starten met een vrije inloop vanaf 10.00 uur waarna we om 10.30 uur echt beginnen. Tussen 10.30 en 12.00 uur organiseren wij proeflessen Web Design, Multimedia Engineer, 3D Producer en Digital Video Producer. Deelname aan deze proeflessen is geheel gratis. Een van onze docenten laat je inhoudelijk kennis maken met onze lesmethoden en ons lesmateriaal. Een unieke mogelijkheid om onze opleidingen te ervaren! Meld je aan via http://www.cmm.nl/over-cmm/aanmelden-proefles.htm.

Masterclasses

Naast de gratis proeflessen bieden wij een drietal masterclasses. Dit zijn hands-on workshops met onderwerpen die direct te maken hebben met onze opleidingen. De masterclasses die wij organiseren, zijn: Fluid Layouts in Adobe Dreamweaver CS6, Final Cut Pro X voor Beginners en Motiongraphics in 3D. Aanmelden kan via onze website, http://www.cmm.nl/over-cmm/aanmelden-masterclass.htm.

Overig programma

Tussen 12.00 uur en 13.30 uur zijn er uitgebreide informatiesessies over de verschillende opleidingen. Tevens zal er een expositie van het werk van (oud) studenten getoond worden. Uiteraard is het mogelijk je direct in te schrijven voor een opleiding of cursus en zal er voldoende tijd zijn voor het inwinnen van informatie.

Graag tot ziens op zondag 19 augustus bij CMM in Amsterdam!