Rotterdam -Ahoy.De mooiste Poppen en Berenbeurs van Nederland komt er weer aan ! Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober is hal 6 in de Ahoy bezet met honderden stands overvloedig gevuld met poppen, teddyberen, en materialen om zelf aan de slag te gaan.
De crisis heeft geen enkele vat op het plezier dat poppen en berenliefhebbers aan hun hobby beleven. Misschien ligt dit aan het feit dat veel mensen van de nood een deugd weten te maken. Dan blijkt dat het werken met de handen een therapeutische werking heeft.Je vergeet alles om je heen en bent uitsluitend met dat blokje klei, dat poppenhuismeubeltje,of dat lapje stof bezig.Natuurlijk kost elke hobby geld , maar het hoeft geen kapitalen te kosten en het plezier ervan is onbetaalbaar.
Voor mensen die poppen en beren verzamelen wordt Ahoy als een Eldorado gezien. "Je loopt langs de stands, kijkt en speurt, en dan.... opeens wordt je blik getroffen door een oogopslag, een lief mondje of een schitterende oude doopjurk", vertelt een enthousiaste bezoekster. Ook dit jaar zijn er weer internationale kunstenaars aanwezig evenals vele antiekstands met een grote sortering oude poppen/teddyberen en oud speelgoed en de niet weg te denken poppendokters en taxateur. Het maakt niet uit of je veel of weinig geld te besteden hebt; de poppenwereld verbroedert.

Locatie; Ahoy, Ahoyweg 10, 3084BA Rotterdam.
Openingstijden:10.00 tot 17.00 uur.
Entree:10,00 euro, kinderen tot 12 jaar:2,00 euro(onder begeleiding).
Meer informatie op ; www.niesjewolters.nl over o.a. kortingbon voor de entree,busreizen,plattegrond met deelnemers, online ticketverkoop,enz.
Organisatie:Niesje Wolters van Bemmel

Noot voor de redactie.
Dit is een origineel persbericht.

Van Niesje Wolters van Bemmel.
Diepertseweg 40,5424 TA Elsendorp,tel. 0492 319603
e-mail: [email protected]
Persfoto's staan op de website,indien nodig.

Website: http://www.niesjewolters.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular