(Persbericht) De introductie van de website 1DayCar.com deed veel stof opwaaien. Niet alleen vanwege het commerciële succes (26 Chevrolet Sparks verkocht in 1 dag) maar vooral door de positieve en op voorhand kritische reacties in mediablogs, Twitter en de meest toonaangevende automotive websites zorgden voor een echte hype.

à¢â‚¬Å“De telefoon stond roodgloeiend voor afspraken met dealers en importeurs na de eerste aanbiedingà¢â‚¬ bevestigd Bas Oude Luttikhuis, directeur van de Dealerdirect Groep waar 1DayCar.com onderdeel van uitmaakt.

à¢â‚¬Å“We zijn na dit enorme succes in alle rust met enkele partijen gaan praten. We hebben verzoeken uit vele hoeken gehad en zijn gaan bedenken hoe we verder konden gaan met dit concept. Hoe vaak kun je zo‘˜n actie doen met nieuwe auto‘˜s? Wat we konden verbeteren voor de consument? Met welke partijen wil 1DayCar.com zaken doen en met wie niet? Dat koste meer tijd dan we dachtenà¢â‚¬.

à¢â‚¬Å“We hebben besloten zeer selectief en streng te blijven over welke auto‘˜s en hoe groot het voordeel moet zijn om succesvol te kunnen samenwerken. We hebben tegen veel aanbiedingen nee gezegd simpelweg omdat het niet past binnen onze strategie of de consument er niet genoeg voordeel bij heeft.

Vrijdag 26 augustus 10.00 uur
Aanstaande vrijdag volgt de 2e actie van de spraakmakende website en de aanbieding liegt er zeker niet om en is minstens net zo indrukwekkend als de eerste!

Een nieuwe Opel Corsa 1.3 CDTi ecoFLEX Connect Edition met een korting van 21,5%

Deze luxe belastingvrije Opel Corsa zal volgens de verwachting in enkele uren zijn uitverkocht want 1daycar gaat slechts 6 stuks aanbieden op 26 augustus a.s. vanaf 10 uur.

De modellen zijn daarnaast nog eens extra voorzien van vele luxe opties en wordt de auto rijklaar aangeboden voor een prijs van 15.550 euro. De prijs voor deze uitvoering zou in de showroom uitkomen op 19.812,00 euro, dus een korting van € 4.262,00 is zeker de moeite waard. Ga snel naar 1DayCar.com om de auto te bekijken of volg 1DayCar op Twitter via @1daycar.