Officiële opening MetroDogs Hondenwasstraat.
Shell station Ziedewij te Barendrecht mag zich de trotse eigenaar noemen van de eerste officiële MetroDogs hondenwasstraat. Op vrijdag 22 mei a.s. vindt de feestelijke opening plaats.
Heeft de hond net lekker liggen rollen door allerlei vuiligheid? Of heeft hij weer zo´n lekkere modder sloot gevonden om even in te duiken? Het wassen van uw trouwe viervoeter is in de badkamer niet de makkelijkste of de meest hygiënische oplossing. Met de MetroDogs hondenwasstraat is het wassen van uw hond een fluitje van een cent.
De MetroDogs hondenwasstraat is een selfservice station waar uw hond gemakkelijk in plaats neemt en men de hond al vanaf 1 euro kan wassen. De wasstraat heeft diverse programma´s die ervoor zorgen dat de hond gewassen wordt, preventief vlooien vrij is en daarna droog mee naar huis kan. Het is een bewezen concept wat ook bij uw bedrijf een extra aanloop zal geven naar het bedrijf of bedrijfsruimte. Wilt uw bedrijf zich ook onderscheiden, neem dan snel contact met ons op.
Nationale Hondenwasbon
Verras uw vrienden, kennissen of collega´s met de schoonste cadeaubon van Nederland
à¢â‚¬à…“De Nationale Hondenwasbon. Deze is landelijk inwisselbaar bij alle MetroDogs hondenwasstraten en vanaf heden ook te koop bij Shell station Ziedewij. De MetroDogs hondenwasstraat wordt geleverd door Digit Dog. De leverancier van de nummer 1 hondenwasstraat. www.digitdog.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular