(Persbericht) Op 7 februari 2010 vindt voor het eerste de Regionale Dag van de Coach plaats. Tussen de 70 en 100 coaches uit het Oosten van het land komen dan bij elkaar in Apeldoorn. Het aantal coaches in Oost Nederland is inmiddels zo groot dat Saskia Bussink en Martijn Meima het hoog tijd vonden voor een regionale variant van de Dag van de Coach die het Tijdschrift voor Coaching jaarlijks in juni organiseert.

Tijdens deze Regionale Dag van de Coach gaan de coaches nu niet bezig met de problemen en vragen van hun klanten, maar met de groei van zichzelf en van hun bedrijf. De druk op de bedrijfstak neemt steeds verder toe en dat vraagt van de coaches veel inzet en energie. Daarom is het goed dat de coaches zelf nu eens alle aandacht krijgen.

Landelijk vindt er jaarlijks de Dag van de Coach plaats in het midden van het land. Dit evenement wordt georganiseerd door het Tijdschrift voor Coaching. Waarom dan een Regionale Dag van de Coach is een logische vraag. à¢â‚¬Å“Omdat hier in de regio veel coaches actief zijn en voor hen is leuker om in een kleinere setting coaches uit hun buurt te ontmoeten.

Bovendien hebben Bussink en Meima deze Regionale Dag van de Coach geheel op hun eigen wijze vorm gegeven. Workshopleiders krijgen een flexibele vergoeding. De deelnemers aan de Coach Boulevard betalen een flexibel bedrag. Zo zorgen ze ervoor dat er geen vaste kosten zijn en deelt iedereen mee in het succes van deze dag. Ook in de keuze van de workshops zie je de signatuur van het tweetal dat echt gelooft in aandacht voor je innerlijk, maar ook in de kracht van nieuwe manieren van ondernemen en samenwerken. Want een workshop à¢â‚¬Å“Gebruik je 9 zintuigenà¢â‚¬ of à¢â‚¬Å“laat je voeden door klankà¢â‚¬ en à¢â‚¬Å“het merk JIJà¢â‚¬ of à¢â‚¬Å“Krachtig coachen met Feng Shuià¢â‚¬ kom je niet overal tegen. Daarnaast zijn er ook meer reguliere onderwerpen als Social Media en acquisitie.

Bussink en Meima, beide coach, zijn geen onbekende in de coach wereld. Bussink richtte 3 jaar geleden en inmiddels zeer succesvolle TrainerCoachCafà© op. Dit netwerk van coaches en trainers komt regelmatig bij elkaar en leert dan nieuwe methoden en technieken met en van elkaar. Meima heeft veel coaches als klant om hen te leren om een succesvol bedrijf van hun vak te maken. Sinds januari 2010 heeft hij het TrainerCoachCafà© van Bussink overgenomen.

Op 7 februari bundelen Bussink en Meima dus hun kennis, ervaring en netwerk om deze prachtige dag neer te zetten waar coaches echt met zichzelf en hun bedrijf aan de slag kunnen. In workshops, individuele consults en op de zogenoemde Coach Boulevard kunnen de deelnemers kennis, ervaring en energie opdoen en zich opladen aan collega coaches en ondernemers.

à¢â‚¬Å“Het was echt tijd om in deze regio een speciale dag voor coaches te organiserenà¢â‚¬ aldus Bussink. Ze ziet om zich heen dat coaches soms te weinig tijd voor zichzelf nemen en alleen maar bezig zijn met het wel en wee van hun klanten. Meima vult aan à¢â‚¬Å“bovendien zijn coaches vaak niet bezig met het succesvol maken van hun bedrijf en zeker in deze tijd krijgen ze dan problemen om genoeg klanten te wervenà¢â‚¬.

Tot 11 januari krijgen deelnemers nog 20% vroegboekkorting. Meer informatie kunnen ze vinden op www.regionaledagvandecoach.nl.

Noot voor de redactie
Wilt u meer informatie dan kunt u hiervoor terecht bij Saskia Bussink ([email protected], 06-21809783) of Martijn Meima ([email protected], 06-21117777)