De heer M. van Rheenen, directeur van United Momentum Group, heeft recent de investering in een grondproject in Spanje geannuleerd. De geplande verkaveling bleek onmogelijk uitvoerbaar en het project is per direct gestaakt. Relaties die een kavel gekocht hebben, krijgen restitutie van de ingelegde gelden met daarbovenop een vermeerdering van 20% rendement.

Het grondproject in Murcia, een provincie in het zuid-oosten van Spanje, beloofde een zeer rendabele investering te worden voor de geïnteresseerde beleggers die minimaal 20% rendement zouden maken. Het gebied heeft veel potentie, door de aanleg van verschillende golfbanen en een volop groeiende regio.
De geplande verkaveling bleek echter onmogelijk uitvoerbaar. Ondermeer om deze reden heeft Martijn van Rheenen de samenwerking met zijn toenmalige partner per direct gestaakt.

Direct nadat bekend werd dat verkaveling niet mogelijk zou zijn, heeft de heer M. van Rheenen namens United Momentum Group besloten, om de relaties die een kavel hadden gekocht restitutie van de ingelegde gelden aan te bieden en deze alsnog te vermeerderen met 20% rendement. De investeerders reageerden zeer positief en begripvol en zijn inmiddels in afwikkeling inzake dit project.

“Er is geen moment getwijfeld, doorgaan met het project was onacceptabel. Wij hebben belang bij een goede naam en resultaat op lange termijn. Dit betekent dat een onderneming soms hand in eigen boezem moet steken en dat hebben wij gedaan”, aldus Martijn van Rheenen. “Daarbij hebben we een aantal interessante investeringsprojecten in onze portfolio zitten. Met onze bedrijven Momentum Invest en Momentum Real Estate bieden we onze klanten genoeg alternatieven. Onze kracht is dat we samen met onze klanten bij de bron inkopen, dus zonder onnodige tussenschakels. Hierdoor kunnen we rekenen op goede rendementen voor onze relaties en voor onszelf.”

bron: United Momentum Group