(Persbericht) Miss Montreal, Heist, Ravolva, Partysquad en SEEN op 21 en 22 januari 2011.

Duycker, het nieuwe podium voor popcultuur in Haarlemmermeer gaat open! Met gratis toegang tot de concerten van o.a. Miss Montreal en Heist verwacht Duycker volle zalen en een knallend openingsweekend. Voor genodigden is er vrijdagmiddag 21 januari al een voorproefje te zien van de brede programmering in Duycker. Het publiek kan vanaf 19:30 naar binnen om de zalen te bekijken, de concerten starten om 20:30. Op vertoon van de Duycker nieuwsbrief van januari zijn de concerten gratis toegankelijk, maar het is aan te raden op tijd te komen in verband met de grote belangstelling.. Bij online inschrijving op www.duycker.nl krijgt men deze toegestuurd om uit te printen en mee te nemen.

Optredens in Podium Duycker op vrijdag 21 januari a.s.
De kick-off van podium Duycker start om 20:30 uur met Miss Montreal in de Grote Zaal. Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, staat op het punt een van de grootste zangeressen van het land te worden. Het Nederlandse publiek leert Sanne in 2008 kennen via een reclame, maar al snel mocht ze in 'De Wereld Draait Door' haar eigen liedje 'Just A Flirt' komen spelen. Inmiddels mag Miss Montreal, met haar prima songs, een dijk van een stem en een geweldige performance, zich meten met acts als Anouk en Ilse de Lange. Miss Montreal is daarnaast even stoer als lief en even eigenwijs als ontwapenend.
Stonerrock band HEIST, zal in de Kleine Zaal bewijzen dat het op eigen houtje een strakke set kan wegzetten, met een geluid dat zich kenmerkt als"Een intimiderende muur van drie ronkende en laaggestemde gitaren‘˜‘˜ . Zelden was een beschrijving zo treffend als deze. Ravolva, winnaar van de Popprijs Haarlemmermeer zal in het voorprogramma spelen‘˜. Ravolva komt in Duycker o.a. tracks spelen van hun onlangs uitgebrachte album 'Light Up The Night'.

Programma Highlights (SEEN visual Music)
Tijdens het openingsweekend is er op zaterdag 22 januari een speciale editie van het GirlsLoveDJs en BNN evenement SEEN Visual Music .

SEEN Visual Music is een clubavond waar beeld en muziek naadloos gecombineerd worden. DVDJs Off The Wall bestaande uit DJ Chocomel en VJ Supreme Cuisine draaien in plaats van alleen de tracks, de originele beelden van de ´music video‘˜s‘˜ op mega grote schermen Wat betekent dat ze zowel de clips als de bijbehorende epische club-bangers live mixen. De muziekstijlen die dit audiovisuele duo op een avond langs laten komen zijn trouwens niet op 1 hand te tellen.
Line-up: DVDJ‘˜s Off The Wall, Jim Aasgier, Nizzle, MC Alainde Lon
Tijd: 22:00 04:00
Tickets: €12,-
Info: www.girlslovedjs.com, www.duycker.nl, http://seen.bnn.nl/

In de Kleine zaal van Duycker is er op zaterdag voor het Artquake publiek Partysquad geprogrammeerd. Partysquad behoort op vrijwel elk gebied tot de absolute top van de urban scene van Nederland. Tijdens het openingsweekend van Duycker staan ze garant voor een knalfeest. Op zondag 23 januari presenteert Artquake het workshopaanbod. Voor meer informatie www.artquake.nl

Tickets
De programmering van Duycker is te vinden op www.duycker.nl. Via de site zijn tickets online te bestellen. De kassa‘˜s van Duycker zijn een uur voor aanvang van het concert geopend.

Programmering januari & februari 2011
VR 21 JAN MISS MONTREAL
VR 21 JAN HEIST + RAVOLVA Rock
ZA 22 JAN SEEN GirlsLoveDJs & BNN
ZA 22 JAN PARTYSQUAD Artquake
VR 28 JAN A SILENT EXPRESS + RARELY ALIVE Indie
ZA 29 JAN 90‘˜s NOW
VR 04 FEB GROOTSPRAAK met ADJE & REVERSE Hiphop
ZA 05 FEB SLACKERS feat. DEM SLACKERS, JOOST VAN
BELLEN, MIKE MAGO, SPLIPH Electro
ZO 06 FEB SINGING SUNDAY Zondagpareltjes
VR 11 FEB NOUVEAU met SINAS Jazz/Soul/Funk
ZA 12 FEB 3JS
ZO 13 FEB De stem van HLMRMEER Opening cultuurgebouw
VR 18 FEB FOCUS Hocus Pocus
ZA 19 FEB PERPLEX Techno
ZO 20 FEB MUSIC JAM Artquake
VR 25 FEB SNOWSTAR LABELNIGHT Singer/songwriter o.a. I
am Oak, secret love parade
Verwacht: SMACK! (12-3), DE DIJK (23-4)

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio‘˜s, workshopruimtes en een grand cafà©. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en cafà©concerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan.