(Persbericht) - PERSBERICHT -

26 mei: eerste editie Stand Up Comedy avond in Topkapi

Gratis comedy show in Scheveningen

Aanvang: 21.00 uur
Locatie: Topkapi Scheveningen

Den Haag, 24 mei 2011

Op donderdag 26 mei presenteert Topkapi onder de noemer Marhaba Feesten, voor het eerst een Stand Up Comedy avond. Dit is de enige comedy show in Scheveningen. Vanaf 21.00 uur kan men genieten van een gevarieerde comedy show met uiteenlopend talent en een presentator die de acts aan elkaar praat. De line up voor komende donderdag bestaat uit de bekende stand up comedians Omar Louchahi, Mo El Khamssi en Chris van der Ende. De entree voor deze unieke avond is gratis. Voor meer informatie www.topkapi-scheveningen.nl

Marhaba Feesten present Stand Up Comedy
Onder de noemer ´Marhaba Feesten‘˜ organiseert Topkapi de komende maanden diverse avonden, waarbij muziek & entertainment, gecombineerd met lekker Arabisch eten, centraal staan. Op donderdag 26 mei vanaf 21.00 uur kan men in restaurant Topkapi voor het eerst genieten van een unieke Stand up Comedy avond. De line-up voor aanstaande donderdag bestaat uit Omar Louchahi, Mo El Khamssi en Chris van der Ende.

Stand up Comedians
Omar Louchahi kwam ter wereld in de Haagsche Schilderswijk is half Nederlandse, half Marokkaanse. Door een stand up comedy workshop van Sjaak Bral werd Omar geënthousiasmeerd om vaker mensen aan het lachen te maken. Sinds 2004 treedt Omar regelmatig op in cafà©s, theaters en andere gelegenheden. Ook is Omar te vinden op de cd van de cursus Haags van Sjaak Bral.
Mo El Khamssi is een Marokkaanse Nederlander, hij heeft 1,5 jaar ervaring in de Comedy scene. Zijn humor is te beschrijven als zelfspot, eigenzinnig en energiek met als doel om culturen te binden.

Chris van der Ende is geboren in Brazillië, geadopteerd door zijn Nederlandse pleegouders en opgegroeid in het Westland. Hij vult zijn dagen met TV (TV West), radio (FunX) en stand-up comedy. In 2004 won hij zowel de jury- als de Publiekprijs van de Culture Comedy Award.

Informatie voor geïnteresseerden
Adres
Gevers Deynootplein 36 te Scheveningen (schuin onder het Kurhaus)
Telefoon 070 - 3 585 350

Aanvang
21.00 uur

Entree
Gratis

Artiesten
Omar Louchahi, Mo El Khamssi en Chris van der Ende

Over Topkapi
Topkapi Sense Restaurant Scheveningen is de à¢â‚¬Å“schatkamerà¢â‚¬ van de landen rond de Middellandse Zee met Ottomaanse invloeden. Topkapi vertegenwoordigd de keukens van Griekenland, Turkije, Egypte, Syrië, Libanon, Palestina, Israël, Algerije, Tunesië en Marokko. Dagelijks krijgen de chefkoks advies en hulp van vrouwen uit bovenstaande landen om de authenticiteit van de gerechten te waarborgen. Topkapi Sense Restaurant is onderdeel van de Entrada Restaurants & Catering. Zie voor meer informatie www.topkapi-scheveningen.nl

- EINDE PERSBERICHT
Noot voor de redactie ( niet voor publicatie):

Perstoegang
Indien u aanwezig wilt zijn bij de eerste editie van de Stand up Comedy, dan dient u zich van tevoren aan te melden bij Marissa Krul via [email protected] met uw adresgegevens en medium. U krijgt dan een persaccreditatie toegestuurd, die dient als uw toegangsbewijs.

Voor meer informatie:
Topkapi Sense Restaurant
Contactpersoon: Michael de Ridder
Tel. : 06- 549 24 571
e-mail: [email protected]

Smith Communicatie
Contactpersoon: Marissa Krul
Tel. : 06-129 14 663
e-mail: [email protected]