(Persbericht) Fashionista‘˜s opgelet, want op 16 februari 2011 heeft 2Fashion.nl haar digitale deuren geopend. In deze stijlvolle zoekmachine naar kleding is het vinden van elk gewenst kledingstuk ´piece of cake‘˜. Dankzij een vernieuwde zoekfunctie kan elke modeprinses in een handomdraai het kledingstuk of fashion accessoires vinden dat bij haar past. Nog steeds vurig op zoek naar de handtas van je dromen of zwartje enkellaarsjes binnen jouw budget? Vertaal dan je dromen naar de realiteit en bestijg de rode loper naar 2Fashion.nl.

Bij 2Fashion.nl worden steeds meer winkels en merken aangesloten en daarmee kan het meteen tot een van de langste virtuele winkelstraten ter wereld worden gerekend. Met een groot aanbod aan merken van Karen Millen en Supertrash tot Dept en Only is er voor elke vrouw wat wils. Voici chà©rie, zet de dure mode weekendjes naar Parijs en Barcelona maar uit je hoofd, want 2Fashion.nl biedt alles onder à©à©n kap. Kleding, schoenen, tassen, accessoires, sieraden, lingerie, cosmetica en dat allemaal te selecteren op jouw persoonlijke behoeften. In de virtuele shopping bag mag dan ongekend veel passen, je moet er toch niet aan denken om dit allemaal op je naaldhakjes mee te zeulen?

Alle producten op 2Fashion.nl worden persoonlijk bij je langs gebracht, want dat is het nieuwe shoppen. De tijden van met doorweekte mascara door regenachtige winkelstraten slenteren zijn voorgoed voorbij. Drukke zaterdagen in de stad en uren in de rij voor de kassa zijn uit, 2Fashion.nl is in. Ga er dus lekker voor zitten alleen of gezellig met fashion minded vriendinnen of collega‘˜s en geef in de zoekbalk jouw zoekopdracht in. Producten kunnen worden geselecteerd op productsoort, kleur, merk, webshop en ook niet onbelangrijk: prijs. Zoek je een rood jurkje voor niet meer dan 100 euro van die ene opkomende designer? De nieuwste collectie van Supertrash? Of zoek je met spoed een groen hemdje voor een je nieuwe fabulous jurkje? Op 2Fashion.nl vind je snel en eenvoudig elk mode item op maat.

Persoonlijke nieuwsbrief
Voor fashionista‘˜s die de laatste ontwikkelingen op mode gebied helemaal op de voet willen volgen, heeft 2Fashion.nl een andere verrassing in petto: de 2Fashion.nl nieuwsbrief. Inschrijving is geheel vrijblijvend en vindt plaats via de website. Nadat de producten die jij zoekt op 2Fashion.nl zijn ingevuld, ontvang je wekelijks of maandelijks deze producten in jouw e-mail postvakje. Hierdoor weet jij meteen wanneer die prachtige laarzen van Michael Kors ein-de-lijk binnen jouw prijsklasse vallen en het dus tijd is om toe te slaan.

Met 2fashion.nl zijn nu al je fashion dromen binnen handbereik. We wensen je veel shopplezier toe!