(Persbericht) Op 30 november organiseert Qtach i.s.m. partner csolutions van 13.30 - 16.00 uur te Veenendaal het interactieve seminar: Social media binnen woningcorporaties'.

Hoe gaat u om met de inzet van social media? Bent u op de hoogte van alle kanalen die er zijn en wat bereikt u er mee? Is het bijvoorbeeld van belang voor uw corporatie om actief te zijn op Facebook, Linkedin of Twitter? En als u er gebruik van maakt, wie gaat er wat en met welke frequentie communiceren? Kortom, wat levert social media op of is het alleen maar een hype?

Tijdens dit seminar brengt Qtach i.s.m. csolutions u volledig op de hoogte van de kanalen die er zijn, de toegevoegde waarde die deze kunnen opleveren voor uw woningcorporatie en de uitdagingen / valkuilen die social media met zich meebrengen.

Qtach ontvangt u graag als actief social media gebruiker maar zeer zeker ook als beginnend gebruiker bent u van harte welkom!

Juist dit seminar is het moment om ervaringen / ideeën uit te wisselen en te onderzoeken wat social media voor uw woningcorporatie kan betekenen.

Bekijk het programma en schrijf u kosteloos in!

http://qtach-woningcorporatie.nl/social_media_woningcorporaties.html