De missie - Een reflector voor meer efficiënte verlichting van producten met betere kwaliteit wat betreft lichtkleur, menging van kleuren en verschijning. De doelstelling is om de producten van de klant optimaal te presenteren.

De ontwikkeling - De allernieuwste simulatiesoftware is gebruikt voor de calculatie van zowel de vormgeving als de opbouw van de facetten. Een nauwkeurig automatisch drukproces garandeert minimale tolerantie en optimale resultaten een perfecte verschijning van producten.

Het resultaat - Een reflector, waarvan de 3D facetten het licht asymmetrisch en nauwkeurig verdelen. Hierdoor concentreert het licht zich op waar het nodig is op de producten van onze klanten.

De voordelen:

à¢â‚¬¢ Het effect op de producten is gelijkwaardig met verlaagde wattage. Voor u betekent dat u uw producten kunt accentueren in vergelijkbare mate terwijl u minder energie verbruikt.

à¢â‚¬¢ De helderheiddistributie in de emissiekegel is absoluut gelijkwaardig. Met andere woorden, er zijn geen merkbare donkere of heldere vlekken.

à¢â‚¬¢ De kleur van de lichtbron wordt op een absoluut gelijkwaardige manier overgebracht in de emissiekegel. Dat betekent dat er geen merkbare gekleurde vlekken (bijv. geel of violet) in de emissiekegel aanwezig zijn.

à¢â‚¬¢ De helderheid langs de rand van de emissiekegel vermindert gelijkmatig. Met andere woorden, er is een zachte en gelijkwaardige overgang van helder naar donker in plaats van scherpe randen of heldere kringen op de rand van de emissiekegel.

à¢â‚¬¢ Een verlies aan licht buiten de emissiekegel is minimaal. Dat betekent dat het licht zich concentreert in de emissiekegel. Met andere woorden, het licht concentreert zich op de producten en bijna geen enkel licht wordt gemeten buiten de emissiekegel.

à¢â‚¬¢ De kenmerkende reflectie van de hoogspiegelende gefacetteerde oppervlakte zorgt voor een extreem goede glansbeperking. Met andere woorden, het licht is gericht op waar het nodig is, namelijk de producten. Wanneer u vanaf de zijkant in de reflector kijkt, zult u niet verblind worden.

à¢â‚¬¢ De nieuwe reflector is van zeer hoge kwaliteit in termen van verschijning.

à¢â‚¬¢ Een reflector geschikt voor elke toepassing (HIT, HST). Geen verschillen wat betreft distributiekarakteristieken.

Kijk voor meer informatie op www.oktalite.com of neem contact op met ons verkoopteam te Amersfoort: 033 455 77 10

Website: http://www.oktalite.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular