(Persbericht) Hattem, 10 februari 2011 45 jaar geleden begon het met à©à©n camping: De Hooghe Bijsschel (voorheen ´Het Plashuis‘˜) aan het Veluwemeer in Nunspeet. Nu, 45 jaar later, is het familiebedrijf uitgegroeid tot 13 campings en vakantieparken in Nederland en 1 in het buitenland! Voor iedere kampeerfan, liefhebber van ´Glamping‘˜ of vakantiebungalow heeft Molecaten een passende vakantiebestemming.

Molecaten is van origine een familiebedrijf. Directeur C.F.J. Slager is opgegroeid op De Hooghe Bijsschel te Nunspeet. Ondernemen zit hem in het bloed. Vonden zijn ouders à©à©n camping aan het water genoeg, Slager zag kansen in de rest van Nederland. ´Oog hebben voor bijzonder mooie plekjes‘˜ is zijn kracht, ´duurzaam ondernemen‘˜ is zijn passie.

Inmiddels is de 3e generatie gezeteld en bekleden alle gezinsleden een functie binnen het familiebedrijf (binnen- en buitenland). Samen met een dynamisch team wordt met hart en ziel gewerkt aan vakantieplezier voor gasten, al 45 jaar.

Voor wie houdt van Holland
Molecaten is begonnen met het verhuren van kampeerplaatsen en appartementen op ´Het Plashuis‘˜ aan het Veluwemeer. Kampeerders genieten nog steeds van deze bijzonder mooie plek aan ´Hollands‘˜ vaarwater. Op al haar locaties in Nederland biedt Molecaten ruime kampeerplaatsen, voorzien van alle gemak. Hollandser kan het haast niet: de karakteristieke rietgedekte bungalows op De Leemkule in Hatttem zijn markant in het aanbod Nederlandse
vakantiebungalows.

Het nieuwe kamperen
Molecaten volgt en zet de trend. ´Glamping‘˜ (dat is: zeer luxe kamperen)? Ook bij Molecaten! In het seizoen 2010 had Molecaten succes met de ´Season tent‘˜ en ´Vilette‘˜. Deze zijn ook in het aankomend seizoen enorm in trek. Voor 2011 biedt Molecaten weer iets nieuws op gebied van ´Glamping‘˜: Duinhuisje, Kogge, Zuidwester en de boothuisjes zijn nieuwe ´Glamping‘˜ accommodaties bij Molecaten. Lekker comfortabel en luxe met altijd dat gemoedelijke campingsfeertje!

Trouw aan haar gasten
Ruim 4.800 families met een vaste plaats zijn soms generaties lang gast op de parken van Molecaten. Molecaten wil het hen naar de zin maken. Dat is haar dierbaarste en trouwe taak. Recreëren in alle rust of juist te midden van gezelligheid, dit is waarom een vaste gast voor een staanplaats bij Molecaten kiest. Maar ook het betrouwbare karakter van het familiebedrijf nodigt uit een vaste plaats bij Molecaten te kiezen. Vijfenveertig jaar vakantieplezier bij Molecaten, dat schept een band.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit persbericht en eventueel ondersteunend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Judith Gerritsen, marketing & salesmanager van Molecaten op telefoonnummer: 038-4433045 , e-mail: [email protected]