Complete badkamerserie met veel mogelijkheden voor een inrichting naar eigen stijl en wens / Bijzondere aanvullende producten voor speciale wensen en behoeften / Passende oplossingen voor zowel gezinnen, singles als ouderen. Omvangrijk, veelzijdig meubelprogramma in verschillende kleuren en met een gestileerd bloemmotief /
De nieuwe badkamerserie 4U van Keramag biedt heel veel mogelijkheden voor het inrichten van de badkamer naar eigen stijl en wens. De serie biedt naast een veelzijdig meubelprogramma ook aanvullende producten voor speciale wensen en behoeften. Zo biedt 4U diverse mogelijkheden voor de inrichting van de badkamer voor gezinnen, singles en ouderen. Het design van 4U is helder en tijdloos. Met een keuze uit verschillende kleuren en/of een actueel bloemmotief krijgt 4U een sfeer naar wens.

Ruime keuze in keramiek
4U biedt twee fonteinen en vier wastafels in verschillende breedtes. De wastafels zijn voorzien van een royale ovale kom, een ergonomisch gevormde buitenrand en veel aflegruimte. Een wandcloset met volledig verdekte bevestiging, een staande closetcombinatie en een wandbidet completeren het basisassortiment. De closetzittingen zijn afneembaar, voor optimaal schoonmaakgemak en voorzien van sterke rvs-scharnieren. De zittingen zijn ook verkrijgbaar met een dempingtechniek voor vertraagd en geruisloos sluiten.

Veelzijdig inzetbaar keramisch planchet
Handig en mooi is het 44,5 cm brede keramische planchet. Dit biedt niet alleen plaats aan allerhande badbenodigdheden, maar zorgt ook voor een bijzonder accent; bijvoorbeeld wanneer het planchet tussen twee wastafels wordt geplaatst. Tot het assortiment behoren twee speciale wastafelvarianten, die zelfstandig of in combinatie met het keramisch planchet gebruikt kunnen worden. Daarmee biedt 4U extra veel mogelijkheden voor een individuele inrichting van de badkamer. De asymmetrische wastafel met een breedte van 100 cm, met aflegvlak links, biedt een volledig nieuwe optiek en is van meerdere zijden te gebruiken. Dit geldt ook voor de smalle wastafel (52 cm) met een bijzonder grote sprong. Alle keramische producten zijn verkrijgbaar in Alpine wit. Optioneel kunnen ze worden uitgevoerd in het vuilwerende keramiekglazuur KeraTect.

Bad met extra's
Het royale bad van acryl, met de afmeting 180 x 80 cm, is te combineren met een geïntegreerde opbergruimte. Het bad is leverbaar in een rechter of linkervariant. Een bijzonder aspect is dat het bad uitgevoerd is met een uitdraaibaar opstapje. Daarmee wordt jong een oud een handig opstapje geboden voor comfortabel in- en uitstappen.

Meubels
Het omvangrijke 4U badmeubelprogramma geeft de badkamer een echte woonsfeer. Het programma biedt naast wastafelonderkasten en zijkasten ook een kolomkast en twee lichtspiegelelementen met verstelbare spiegels en een aflegvlak. Een container biedt kleine kinderen een handig hulpmiddel bij wastafelgebruik en biedt tegelijkertijd extra opbergruimte. Het witte corpus van alle meubelelementen kan gecombineerd worden met deuren in wit of in licht eiken houtdecor. Voor het verder doorvoeren van een eigen stijl kunnen de binnendeuren in kleur worden uitgevoerd en kunnen de deuren aan de buitenkant voorzien worden van een gestileerd bloemmotief in kleur of in decente glanslak.

4U biedt individuele inrichtingsmogelijkheden en praktische oplossingen voor verschillende doelgroepen en voor badkamers van elke grootte.

www.keramag.com

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie over het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Pauline van Gulik van Keramag Nederland, telefoon 043 - 351 12 51 of door Gerda de Graaf van Presstige PR, telefoon 033 - 245 00 70.

Maastricht, 28 januari 2008

      

Voor het downloaden van een foto, klik of ga naar een van de onderstaande links:

www.presstige.nl/perskamer/keramag/fotos/4U-asymmetrische-wastafel.jpg
www.presstige.nl/perskamer/keramag/fotos/4U-bad.jpg
www.presstige.nl/perskamer/keramag/fotos/4U-combinatie-planchet.jpg
www.presstige.nl/perskamer/keramag/fotos/4U-wastafelonderkast.jpg

KERAMAG Nederland BV
Stationsplein 12 B
6221 BT Maastricht
Tel.: 043 - 351 12 51
Fax 043 - 351 12 94
[email protected]
www.keramag.com

SANITEC GROUP