(Persbericht) PERSBERICHT
---------------------

5 jarig bestaan : Noordrek Winschoten

Noordrek BV, producent en leverancier van entresols en magazijnstellingen, bestaat
17 november 2011 alweer 5 jaar. Dit heuglijke feit ´viert‘˜ Noordrek voor de klanten met acties en aanbiedingen in de maanden november en december van dit jaar.

Noordrek BV " Uw Oplossing voor Opslag " sinds 2006

Dhr. P. Muller, oprichter en CEO van Noordrek BV, opent de eerste vestiging van Noordrek BV in 2006 aan de A.J. Romijnweg 47. Na ruim 2 jaar verhuist Noordrek naar het nieuwe grotere pand aan de A.J. Romijnweg 10 te Winschoten.

Groei van Noordrek : extra werkgelegenheid en betere dienstverlening

Winschoten is een goede locatie voor ons bedrijf " aldus Dhr. Peter Muller van Noordrek.
Gelegen aan de A 7 en de Duitse A 31 kunnen de goederen snel worden vervoerd en geleverd aan de diverse opdrachtgevers in Nederland.
De nieuwe bedrijfsruimte met 900 m2 magazijnruimte biedt Noordrek de gelegenheid, ondanks deze tijd, meer groei te bereiken. Dankzij deze grote opslagcapaciteit is voorraad uit levering mogelijk wat de snelheid en de dienstverlening voor de klanten ten goede komt.

Noordrek GmbH Niederlangen 2011
In het Duitse Niederlangen is sinds begin 2011 Noordrek GmbH gehuisvest. Een bedrijfsruimte met kantoor en grote opslagruimte om adequater te reageren op de groeiende markt in Duitsland.

Alles onder à©à©n dak : van ontwerp tot en met het plaatsen van de tussenvloeren kunt u bij Noordrek terecht.

Noordrek BV is een dynamisch bedrijf dat de oplossing levert voor elk opslagprobleem. Zowel inrichtingen met magazijnstellingen alswel inrichtingen met entresol- of tussenvloeren. Noordrek kan op uw verzoek een statische berekening van de vloer maken. Deze statische berekening van de etagevloer wordt in eigen beheer vervaardigd.
Noordrek BV biedt een totaaloplossing van advies, productie en montage. De service vertaalt zich naar een groot aantal producten en diensten die naadloos op elkaar aansluiten. Vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering en de after-sales service, kan de klant rekenen op de kwaliteit en service van de mensen van Noordrek te Winschoten. Noordrek is aangesloten bij de Koninklijke MetaalUnie en de BMWT.
www.noordrek.nl