Online Ambitie, bureau voor Internetredactie en Webmanagement, heeft de online ambitie van bedrijven gesegmenteerd in 5 eenvoudig te begrijpen niveaus. Terwijl geen enkel bedrijf exact online ambitieniveau 1, 2, 3, 4 of 5 heeft, geven deze niveaus wel een duidelijke segmentatie weer.

Als een bedrijf tussen niveau 1 en 2 zit, is duidelijk dat hij ergens tussen de bedrijfswebsite en de uitgebreide bedrijfswebsite zweeft. Dit geeft al een duidelijk beeld van de online doelen die het bedrijf heeft en welke middelen hij hiervoor kan inzetten.
Bepalen van het Online Ambitieniveau

5 online ambitieniveaus
De 5 online ambitieniveaus zijn een handvat om het niveau van een bedrijf te bepalen. Dit niveau 1 t/m 5 is slechts een benadering. Om tot een exacte omschrijving van het online ambitieniveau te komen, kunt u ons vragen het exacte niveau vast te stellen. Dit doet Online Ambitie aan de hand van een uitgebreid vraag-en-antwoord-gesprek. Nadat we het exacte online ambitieniveau hebben vastgesteld, kunnen we samen bepalen welke middelen we nodig hebben om het doel (het online ambitieniveau) te bereiken.

De 5 Online Ambitieniveaus

1. De bedrijfswebsite
2. De uitgebreide bedrijfswebsite
3. De uitgebreide en actuele bedrijfswebsite
4. De uitgebreide actuele bedrijfswebsite met online strategie
5. De uitgebreide actuele bedrijfswebsite met online strategie en online aanwezigheid

Over het bureau Online Ambitie

Online Ambitie is een bureau voor internetredactie en webmanagement. Zij verzorgt de inhoud van websites (Structuur, tekst, nieuws, blog) en de online aanwezigheid van bedrijven (SEO, SEA, Social Media).

Online Ambitie is gevestigd in de creatieve omgeving van de Rotterdamse Schiecentrale.

Wilt u meer weten over online ambitieniveaus? Of wilt u eens sparren over uw eigen ambitieniveau? Laat het ons weten via [email protected] Of kijk op de website http://www.internetredactie.com/nl/main/home/online-ambitie-niveaus.html