Als openingsstunt geeft Taart van de Bakker.nl maar liefst 500(!) gratis taarten weg aan de eerste 500 zakelijke klanten die zich registreren op de site. In ruil voor deze taart kunnen deelnemers vervolgens zelf bepalen hoeveel ze voor de taart ´doneren‘˜ door een bedrag naar keuze te schenken aan het goede doel Bake for Life.

U een taart, zij een kansà¢â‚¬¦
Bake for Life zet zich in om jonge gehandicapten en kansarmen in de Derde Wereld een kans te geven door het opzetten en inrichten van bakkerijen waar ze al doende worden opgeleid tot bakker. Meesterbakker Van Maanen, initiatiefnemer van Taart van de Bakker.nl, steunt de collega-bakkerijen van Bake for Life van harte en hoopt dat u dat ook doet. Meesterbakker Van Maanen en webontwikkelaar Kega geven met € 1500 het startsein voor een succesvolle Bake for Life-campagne.
Registreer u, ontvang een gratis taart en doneer aan Bake for Life [link naar www.taartvandebakker.nl]

Taart van de Bakker.nl
In tegenstelling tot de concurrentie in taartenwebwinkelland is Taart van de Bakker.nl volledig gericht op de zakelijke markt: de site verkoopt uitsluitend taarten aan bedrijven en organisaties. Taarten die besteld worden voor bedrijfsfeesten, promotieacties, verjaardagen van medewerkers, enzovoorts. De website biedt speciale services om aan te sluiten bij de wensen van de zakelijke klant , zoals kwantum- en vasteklantenkortingen, betalen op rekening, eenvoudig bestellen van taarten bestemd voor meerdere adressen, enzovoorts. De productie van veel taarten binnen korte tijd is geen probleem, omdat Taart van de Bakker.nl de beschikbaarheid heeft over vele eigen bakkerijen.

Van Maanen
Meesterbakker Van Maanen is als familiebedrijf meer dan 100 jaar actief op de markt met het bakken en verkopen van brood en banket. De bakkerij, die in 2007 het predikaat Hofleverancier kreeg, is met ruim 500 medewerkers en 50 winkels de grootste ambachtelijke bakkerij van Nederland. Elk jaar weten meer dan 5 miljoen consumenten de weg naar de winkels van Van Maanen te vinden. Sinds 1907 hebben vier generaties brood- en banketspecialisten gewerkt aan wat Van Maanen nu is: een warm enthousiast familiebedrijf met hart voor het brood en banketvak en de mensen die het maken.

Noot voor de redactie:
Uw redactie ontvangt bij wijze van ludieke omkoping een gratis taart bij plaatsing van het persbericht. Stuur ons het gepubliceerde bericht toe in combinatie met uw naam en adresgegevens en wij bezorgen u kosteloos een lekkere taart!

Nadere informatie:
Gerard Kijlstra
Webmanager Taart van de Bakker.nl
De Maessloot 7
2231 PX RIJNSBURG
Telefoonnummer: 071-4091313
E-mail: [email protected]

Website: http://www.taartvandebakker.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular