6% Van de ondernemers gebruikt Pasen om relaties te binden
11% procent van de medewerkers ontvangt een paasattentie

Uit onderzoek van de website www.ondernemersunited.nl blijkt dat 6% van de bedrijven Pasen aangrijpt om de binding met klanten of relaties te versterken.

Deze ondernemingen geven, sturen of brengen hun relaties een paasgeschenk of organiseren een evenement zoals bijvoorbeeld een paasontbijt voor hun beste klanten.

Volgens dit zelfde onderzoek ontvangt 11% van de ondernemingen met werknemers een attentie met Pasen. 28% van de werknemers zit met zijn of haar collega‘˜s aan een paasontbijt of paasbrunch.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 612 ondernemingen.

Over OndernemersUnited.nl

www.ondernemersunited.nl biedt korting en voordeel voor ondernemers. Dit geldt voor zakelijke producten en diensten zoals bijvoorbeeld korting op een Google Adwords Campagne, Coaching, Verzending van persberichten en Green Fees op golfbanen. Inmiddels maken ruim 11.000 ondernemers gebruik van OndernemersUnited.
Ondernemers en ZZP‘˜ers kunnen gratis lid worden van OndernemersUnited via de website www.ondernemersunited.nl

OndernemersUnited is onderdeel van Romijn Media, uitgever van onder meer www.beursblik.nl en www.beursinbeeld

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie

Foto gemaakt in opdracht van OndernemersUnited en rechtenvrij te gebruiken bij publicaties over dit onderzoek en OndernemersUnited: http://www.flickr.com/photos/[email protected]/4476357557/

Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilfred Romijn, oprichter van OndernemersUnited.nl. Hij is te bereiken via [email protected]