Het snel groeiende Nederlandse internetbedrijf 6.12 Businessboost introduceert een aantal extra diensten waarmee bedrijven nog meer gemak zullen ervaren bij het gebruik van 6.12 Businessboost.

Zoals op zibb.nl al te lezen was: bloggen bij bedrijven is in Europa nog onbekend. 6.12 Businessboost gaat hier verandering in brengen. Elk bedrijf dat zich aanmeld op de site krijgt gratis een eigen weblog. Op deze manier kan een bedrijf zelf nieuws of aanbiedingen op de site zetten en zo de pagina nog persoonlijker maken. Het is mogelijk om zelf stukjes te schrijven op de site van 6.12 Businessboost, maar er is ook een mogelijkheid om weblogs te integreren vanaf de website van het bedrijf zelf.

Bedrijven kunnen daarnaast zelf RSS-feeds opzetten. Met die feeds kunnen ze vrienden of klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws en aanbiedingen van hun bedrijf. Deze feeds verwijzen dus naar nieuwe berichten op de persoonlijke weblog van het bedrijf.

Een andere nieuwe tool is het integreren van een adresboek in de site van 6.12 Businessboost. Wanneer er een e-mail verstuurd wordt door het bedrijf, hoeven niet meer alle e-mailadressen van de ontvangers los getypt te worden. Men kan kiezen uit het adresboek van Hotmail, Outlook of een andere e-mailprovider, zodat er alleen nog maar aangevinkt hoeft te worden wie de ontvangers zijn van de e-mail. Dit zorgt voor meer gemak en een veel snellere afhandeling van het verzenden van e-mails.

6.12 Businessboost is een vertrouwde manier voor het genereren van leads (doorverwijzingen). De grootste bron voor nieuwe leads zijn uw bestaande klanten. Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar u toe te verwijzen is een logische, eenvoudige manier om leads te werven. U doet een beroep op de loyaliteit van uw klanten.

bron:6.12 Buisnessboost