Ook de Android gebruikers kunnen nog makkelijker hun eigen reis in het openbaar vervoer regisseren. The Mobile Company (www.themobilecompany.com) heeft de nieuwste 9292ov Pro applicatie ontwikkeld en op 4 mei 2010 in de Android Market geplaatst. Deze gratis versie bezit een snelle plannerinterface maar ook van elke halte de vertrektijden waarbij voortaan ook realtime treintijden en spoorwijzigingen in opgenomen zijn.

De opgevraagde reisadviezen en locaties kunnen makkelijk in de telefoon bewaard worden wat het snelzoeken veraangenaamd. Op veler verzoek is er ook een ´via‘˜ knop toegevoegd, evenals keuzeknoppen voor bus, trein, tram, metro en veerboot.

Een GPS-functie laat zien welke haltes er in de omgeving zijn, inclusief de bijhorende vertrektijden. De planner geeft naast de reiskosten over de gehele reis ook de oplaadpunten van de OV-Chipkaart en OV-fietslocaties weer. De taalkeuze in Engels of Nederlands is makkelijk zelf in te stellen. Met een Twitter- of e-mailfunctie is het mogelijk anderen te laten weten welke reis ondernomen gaat worden of waar men exact is.

De iPhone gebruikers hoeven ook niet meer lang te wachten: dezelfde features worden snel aangeboden aan iPhone gebruikers als een update van de 9292ov Pro.

Bekijk de video presentatie:
http://www.youtube.com/watch?v=vpw6wnxZjT8

Bekijk de uitgebreide review van de Android applicatie:
http://www.androidplanet.nl/11303/9292ov-pro-nu-in-de-android-market/

Download de applicatie via:
http://mobiel.9292ov.nl/DownloadRS/Android/market://search?q=9292ov

Recensies van gebruikers:
Braaaii: à¢â‚¬Å“Ziet en werkt echt super!à¢â‚¬
Rein: à¢â‚¬Å“Applicatie werkt perfectà¢â‚¬
John: à¢â‚¬Å“Mooie app, werkt goed en uitgebreid. Mis alleen de afsluitfunctieà¢â‚¬

Over The Mobile Company:
The Mobile Company (www.themobilecompany.com) is sinds het eerste uur gespecialiseerd in mobiel internet en mobiele applicaties voor platformen als de iPhone, Android, Windows mobile, Blackberry, Symbian en Bada. In de afgelopen tien jaar hebben we veel kennis en expertise opgebouwd op het gebied van publiseren op ´mobiel‘˜. The Mobile Company voert al geruime tijd de mobiele strategie uit voor bedrijven als Bol.com, ABN AMRO, ANWB, Samsung, TNT Post, De Telefoongids, de Kamer van Koophandel.

Meer informatie:
The Mobile Company
T.a.v. Jan Wick Kranenburg
Barentzplein 6-G
1013 NJ Amsterdam
Tel: 020-6263683
Web: www.themobilecompany.com
Mail: [email protected]