(Persbericht) Roosendaal, 5 mei 2011 A. van Tilburg Truck-Trailer en Hydrauliekservice BV uit Roosendaal, Breda, Moerdijk, Etten-Leur mag zich tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden-en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team organiseert. A. van Tilburg BV bewijst hiermee naast een gedegen management over een doordachte en duurzame strategie te beschikken.

De deelnemende organisaties uit het midden-en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. A. van Tilburg BV behoort tot de groep uitblinkers en mag daarom het predicaat Best Managed Companies 2011 ook daadwerkelijk gaan voeren.

Ik ben er super trots op om dit samen met iedereen van de zaak bereikt te hebben, een mooie bevestiging van een team prestatieà¢â‚¬ vertelt Ton van Tilburg, directeur/eigenaar van A. van Tilburg BV. De organisatie houdt naast de eer en de aandacht ook inzicht in de eigen organisatie over aan de deelname aan Best Managed Companies. à¢â‚¬Å“We scoren goed op klant gerichtheid en denken in ketenintegratie. Maar we blijven ambitieus. Op het gebied van het managen van de verdere groei gaan we verdere verbeterslagen maken.

A. van Tilburg BV is een zeer hecht team met 125 medewerkers over vier vestigingen in West Brabant en met 3 hoofdactiviteiten: trailerservice, technische groothandel en een bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van hydraulische systemen. Het werken in kleine, enthousiaste teams, waardoor een grote betrokkenheid ontstaat en het focussen op ketenintegratie met de klant, is een van haar onderscheidende factoren. Zie voor meer info www.avt.nl.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema‘˜s strategie-& beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.