About Software is uitgeroepen tot 2009 AccountView Implementatie Partner van het Jaar.

Op basis van enquàªtes gehouden onder alle AccountView klanten, is About Software door haar klanten als hoogste beoordeeld op de totale dienstverlening. Hiermee is About Software de eerste AccountView partner die deze prestigieuze Award voor de tweede keer in ontvangst mag nemen. Hiermee wordt de specialistische kennis en service erkend als marktleidend en vooraanstaand bij AccountView klanten.

About Software ontvangt de implementatiepartner van het Jaar Award voor de voortdurende verbetering van haar service en ondersteuning aan haar klanten. Het winnen van deze prestigieuze Award zet About Software wederom wereldwijd op de kaart als dà© partner en leverancier van AccountView softwareoplossingen voor het MKB.

à¢â‚¬à…“We zijn uiteraard erg verheugd om net als in 2007 onszelf de AccountView Implementatie Partner van het Jaar te mogen noemen, verklaarde Marvin van der Sprong, Directeur About Software BV. à¢â‚¬à…“Het is een bewijs van waardering en erkenning voor de wijze waarop wij met About Software op een professionele manier bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering bij onze klanten.

AccountView onderzoekt jaarlijks de klanttevredenheid over de uitgevoerde AccountView implementaties. De klanten van About Software beoordeelden de dienstverlening van het bedrijf met een 8,6 gemiddeld. Hiermee behaalde het bedrijf de hoogste score op het gebied van klanttevredenheid.