Venlo, 18 december 2007 – Na een zorgvuldig selectietraject heeft ACB Transportbanden (ACB) gekozen voor Pulse Dynamics AX. De nieuwe ERP-oplossing biedt goede ondersteuning aan de gewenste intercompany functionaliteit, het werken op basis van projecten en de toekomstige groei. De gewijzigde organisatiestructuur heeft geleid tot meerdere bv’s. Binnen de groep was ACB dringend toe aan een nieuwe bedrijfssoftware,waarin de specifieke wensen van de afzonderlijke bedrijven gewaarborgd worden. Inzichtelijkheid was het toverwoord. Dat laatste bleek bij de keuze van ACB voor een nieuwe ERP-oplossing van doorslaggevend belang.

Tijdens het selectietraject kwam ACB tot de conclusie dat Microsoft, met Dynamics AX, over de meest gebruiksvriendelijke en flexibele ERP-programmatuur in de markt beschikte. ACB was er van overtuigd dat voor een snel veranderende organisatie het belangrijk is dat de ERP-oplossing mee kan groeien. Deze overtuiging kreeg zij bevestigd in Microsoft Dynamics AX. “Daarnaast komt nog dat de partner Pulse, gedurende de selectiefase een gedreven en betrokken indruk maakte. Wij denken dat Microsoft Dynamics AX in combinatie met en ervaren partner als Pulse voor ACB de juiste combinatie is”, aldus Albert Vermeulen, directeur van ACB Transportbanden.

Vermeulen vult aan, “de randvoorwaarden, de personal touch en de flexibele instelling van Pulse gekoppeld aan een Microsoft gerelateerd software pakket hebben ons doen besluiten om het vertrouwen in Pulse uitspreken.”

 

Nico Tissink, Algemeen Directeur van Pulse Business Solutions licht toe: “Wij zijn erg blij met de keuze van ACB voor Pulse. Met de keuze voor Microsoft Dynamics AX kan ACB het ingezette groeipad vervolgen. Doordat de verschillende bedrijven in één omgeving werken, kunnen tevens de bedrijfsoverschrijdende processen geoptimaliseerd worden. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een topprestatie gaan neerzetten. Succes en gedrevenheid zit bij beide partijen in de cultuur.”

 

Over ACB

ACB BV is in 1994 opgericht en bestaat momenteel uit ACB Transportbanden en -Onderdelen BV en ACB Detachering BV. Per 1 januari 2008 wordt de ACB Group uitgebreid met ACB Constructie BV. Er werken momenteel ca 55 mensen bij ACB. ACB levert o.a. aan sectoren als machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, recycling industrie, chemie, compostindustrie, agrarische sector, metaalverwerkende industrie, beton-, zand-, en grindindustrie. Nadere informatie over ACB is te vinden op: www.acb-transportbanden.nl  

 

Over Pulse Business Solutions

Pulse Business Solutions, opgericht in 1986 met als thuishaven Venlo en een vestiging in Deventer, is één van de eerste spelers op de Nederlandse ERP-markt. Met haar netwerk van partners, ongeëvenaarde klanttevredenheid en hoge kennisniveau, levert Pulse de juiste ingrediënten voor succesvolle optimalisaties van bedrijfsprocessen in de branches Bouwtoelevering, Metaalproducten en Machinebouw & Apparatenbouw. Pulse is gewaardeerd lid van de Microsoft President's club en tevens Microsoft Gold Partner.

Nadere informatie over Pulse Business Solutions is te vinden op: www.pulse.nl