van Meijl Freriks http://www.vanmeijlfreriks.nl gevestigd in Eindhoven en Tilburg is gespecialiseerd in het zo effectief mogelijk werken en daarbij zoveel mogelijk informatie te genereren voor de klant. Automatisering is een speerpunt van ons kantoor. In deze vrij conservatieve branche zijn wij à©à©n van de weinige die alle systemen op elkaar afgestemd hebben, zowel het administratieve-, fiscale- als het rapportagepakket kunnen elkaar onderling voorzien van informatie.

Deze afstemming uit zich in een financiële rapportage per maand of per kwartaal met alle daarbij benodigde financiële cijfers en kengetallen. Dit is natuurlijk van levensbelang voor de grote MKB bedrijven, zo kunnen zij een goed overzicht houden, tijdig ontwikkelingen signaleren en daarop de juiste snelle beslissingen nemen.

Steeds meer worden wij benaderd door de grotere MKB klanten in de omgeving Eindhoven, zij staan versteld van de mogelijkheden die wij hen kunnen bieden, de doelgerichte actuele advisering, en vooral de kostenbesparing/omzet groei die dit met zich meebrengt terwijl de informatie voorziening op een hoog niveau afgeleverd wordt.

Wij kunnen voor deze groep klanten alle administratieve ,financiële , accountancy en fiscale diensten verzorgen, van inboeken tot het opmaken van een jaarrekening en het indienen van de fiscale aangiften, alle benodigden expertise hebben wij in eigen huis. Steeds meer komt het voor dat wij de MKB ondernemingen maandelijks begeleiden en controleren bij de door hun gevoerde administratie en op basis van die gegevens hen voorzien met onze financiële rapportages en adviezen. Onze adviseurs en fiscalisten zijn zeer informeel en spreken de taal van de ondernemer, duidelijk en helder.

Wilt u ook begeleid worden door een van onze adviseurs, laat u dan informeren bij van Meijl Freriks in Eindhoven of in Tilburg.

Website: http://www.vanmeijlfreriks.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular