ICT-leverancier ACES Direct heeft de tweede plaats behaald in de race om de High Growth Award 2008 Zuid-Nederland. De High Growth Awards worden toegekend aan Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar een flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Daarbij gaat het niet alleen om kwantitatieve groei, maar ook om kwalitatieve groei, strategie, marktpositie, automatisering en financiële gezondheid.   

Over de awards

Aan de nominaties voor de High Growth Awards ging een stevige selectie vooraf. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelde de bedrijven. De kwalitatieve beoordeling vindt haar basis in het Port4Growth Groeimodel. Een onafhankelijke accountant onderzocht de groeicijfers. De organisatie is in handen van Port4Growth, het platform voor groeibedrijven. De High Growth Awards vormen hà©t podium voor Nederlandse groeibedrijven. Elke regio kent een aantal genomineerden. De High Growth Awards zijn een initiatief van Port4Growth, het platform voor en door groeibedrijven. Partners zijn daarnaast Rabobank, Bizz en PriceWaterhouseCoopers.  

Tevreden en vereerd
Directeur van ACES Direct, Tom Coehorst, is meer dan tevreden met de tweede plek en vindt het een ontzettende eer om als relatief jong en groeiend bedrijf zo hoog te eindigen naast winnaar Beins Travel Group (cheaptickets.nl) die naast de titel voor Zuid-Nederland ook de landelijke prijs binnensleepte. à¢â‚¬à…“Onze notering is een ontzettende stimulans om verder te gaan. Groei in kwantiteit is belangrijk voor onze organisatie, maar geen doel op zich. We investeren zeker zo hard in een groei in kwaliteit. Dat maakt dit resultaat zeker zo mooi.

Uitreiking
De uitreiking van de High Growth Awards vond gisteren, 18 november, plaats in hotel-theater Figi en Zeist waar een afvaardiging van ACES Direct aanwezig was, net zoals een groot deel van de andere 124 genomineerden. De avond werd gepresenteerd door Jort Kelder.  

Over ACES Direct BV

ACES Direct is opgericht in 1996 en is een van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct heeft een inkoopoplossing ontwikkeld waarin webwinkel, catalogus en professioneel account management een eenheid vormen. Klanten kunnen rekenen op een goed advies en bestelgemak. Meer informatie is te vinden op http://www.acesdirect.nl.