2007 was een succesvol jaar voor ACES Direct. Diverse prestigieuze nominaties, een verhuizing, een uitgebreid reviewsysteem op de website en een gezondheidsweek voor het complete personeel, laten zien dat de organisatie zich sterk ontwikkelt.

2007 was een succesvol jaar voor ACES Direct. Diverse prestigieuze nominaties, een verhuizing, een uitgebreid reviewsysteem op de website en een gezondheidsweek voor het complete personeel, laten zien dat de organisatie zich sterk ontwikkelt.

Verhuisd
In juni van dit jaar betrok ACES Direct allereerst het nieuwe op een A-locatie gevestigde pand. Het ruim opgezet facilitair kantoor aan de A58 aan de rand van Tilburg biedt alle ruimte voor de groei die de komende periode wordt verwacht en alle mogelijkheden om de klant nog beter te ondersteunen.

 

Nominaties
In 2007 werd ACES Direct genomineerd voor drie awards, die van, ‘HP E-Preferred Specialist of the year’ en Thuiswinkel award : Beste webwinkel 2007 en CRN ‘Best Business Retailer of the year’. De laatste sleepte ACES Direct al eens in de wacht. Deze award telt als een van de meest toonaangevende prijzen in de ICT-wereld. Geen wonder dat ACES Direct bijzonder trots is op de nominatie.

 

Onafhankelijke professionele reviews van alaTEST op webwinkel ACES Direct

ACES Direct hield zich ook dit jaar bezig met service en ondersteuning voor de klanten. Daarom implementeerde de organisatie als eerste Nederlandse website het online reviewsysteem van het Zweedse alaTEST in de eigen webwinkel. AlaTEST toont en scoort wereldwijde professionele reviews van gerenommeerde vakbladen en portals en koppelt hieraan een waardering. Deze waardering ondersteunt bezoekers bij het nemen van een aankoopbeslissing. Onderzoeken wijzen uit dat reviews de winkelbezoeker helpen een aankoopbeslissing te nemen. Ruim 7000 producten van ACES Direct zijn voorzien van professionele reviews uit honderden professionele onafhankelijke Nederlandstalige en Engelstalige bronnen. Door het partnership met alaTEST voorziet ACES Direct in de groeiende behoefte van bezoekers aan onafhankelijke productinformatie.    

 

Gezondheidsweek
In de week van 22 tot en met 26 oktober organiseerde ACES Direct de gezondheidsweek voor het personeel. De week die geheel in het teken stond van gezondheid en vitaliteit, werd onder andere ondersteund door OCA Tilburg, de Hartstichting en de GGD. Een personal medical check, ofwel een individuele gezondheidskeuring voor alle medewerkers, vormde onderdeel van de week waarin uiteenlopende onderwerpen als arbeidsomstandigheden, stress, welzijn, bewegen, voeding en roken de revue passeerden. De organisatie wilde niet alleen een statement maken met de introductie van de gezondheidsweek. Het is de bedoeling dat medewerkers structureel aan de slag gaan met hun gezondheid en zich meer bewust worden van het belang van een goede gezondheid.


Over ACES Direct BV

ACES Direct is opgericht in 1996 en is één van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct heeft een inkoopoplossing ontwikkeld waarin webwinkel, magazine en professioneel account management een eenheid vormen. Klanten kunnen rekenen op een goed advies en bestelgemak. Meer informatie is te vinden op http://www.acesdirect.nl.