(Persbericht)

Tilburg, 5 november 2010 - ACES Direct, de IT leverancier voor de zakelijke markt, heeft een gedeelde 2de plek gerealiseerd bij de Beste Ondernemers Visie trofee van de JuniorKamer Hart van Brabant.
 
Het thema van 2010: "Klaar voor de toekomst". De BOV trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf uit Midden Brabant met een bijzondere ondernemersvisie op een wisselend thema. Samen met ACES Direct uit Tilburg waren ook Van Loon, Electrotechniek uit Dongen en Desso uit Waalwijk genomineerd. Uiteindelijk was het Desso, fabrikant van projecttapijt en tapijttegels de winnaar.
 
De afgelopen periode heeft ACES Direct uit Tilburg duidelijke keuzes gemaakt door vier bedrijven over te nemen en de holding structuur aan te passen. De keuze werd gemaakt met het oog op de toekomst. ACES Direct wil nichegericht werken en de specialismen (op product- en klantniveau) optimaal benutten. Dit was  helaas niet genoeg om de Trofee mee naar huis te nemen.
 
"Het is al een grote eer om hier te staan naast deze bedrijven die al aanzienlijk langer aan de weg timmeren. Dankzij de organisatie en de medewerkers is ACES Direct gegroeid in economisch moeilijke tijden en hebben wij het volste vertrouwen om op eigen kracht verder te groeien in de toekomst." aldus directeur Tom Coehorst.
 
Over ACES Direct

ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via www.acesdirect.nl worden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven, non-profit organisaties alsmede overheidinstellingen hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend.
 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular