Tilburg, 8 juli 2010 - ACES Direct, de toonaangevende onderneming op het gebied van ICT oplossingen, is voor de vijfde keer op rij genomineerd voor de jaarlijkse CRN Channel Award in de categorie Best Business Retailer.

De CRN Channel Awards staan binnen de ICT wereld als zeer prestigieus bekend. In 2006 en 2009 won ACES Direct al een award in de categorie Best Business Retailer. à¢â‚¬Å“Het feit dat we genomineerd zijn voor à©à©n van de CRN Awards is al een prestatie om trots op te zijn. Maar we hopen natuurlijk dat onze persoonlijke aanpak ook dit jaar weer leidt tot het winnen van de awardà¢â‚¬ zegt Tom Coehorst, directeur van ACES Direct.

De feestelijke uitreiking vindt plaats op woensdag 10 november in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Stemmen vanuit de gehele ICT sector bepalen of ACES Direct de award mee naar Tilburg mag nemen.

Over ACES Direct

ACES Direct is opgericht in 1996 en is een van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct heeft een inkoopoplossing ontwikkeld waarin webwinkel en professioneel account management een eenheid vormen. Klanten kunnen rekenen op een goed advies en bestelgemak. Meer informatie is te vinden op www.acesdirect.nl

Over CRN Channel Awards

CRN, Computer Reseller News, is het zusterblad van Computable dat zich richt op ICT resellers. Het magazine organiseert dit jaar voor de dertiende keer de CRN Channel Awards. Lezers uit de ICT branche kunnen hun favoriete reseller, distributeur en fabrikant nomineren voor de awards. Wanneer de nominaties bekend zijn, volgt een online stemproces. Net als andere jaren zijn er ook dit jaar achttien verschillende awards uit te reiken.