ICT-leverancier ACES Direct is onlangs HP Office Printing Solutions Partner geworden. Door deze status, waaraan een uitgebreid opleidingsprogramma vooraf gaat, kan en zal ACES Direct zich meer gaan richten op het bieden van HP Printing Solutions in het algemeen en HP Smart PageDeal in het bijzonder. Tom Coehorst, directeur van ACES Direct: à¢â‚¬à…“Ons doel is er voor te zorgen dat onze klanten minder tijd bezig zijn met de inkoop en onderhoud van ICT producten. HP Office Printing oplossingen sluiten hierbij perfect aan met oplossingen die de kopieer- en printomgeving bij onze klanten vereenvoudigen.

HP Smart PageDeal
HP Smart PageDeal is het slimme pay-per-use product van de marktleider in printing. Een efficiënte en betrouwbare totaaloplossing voor de print- en kopieerbehoeften van kleine en middelgrote bedrijven. De klant betaalt een vast bedrag per afdruk, waarin alle kosten voor hardware, supplies en de service verdisconteerd zijn. Tegelijkertijd worden de oude printers, copiers en faxen vervangen door de nieuwste en snelste (multifunctionele) printers van HP, die optimaal presteren binnen een modern computernetwerk.
Coehorst: à¢â‚¬à…“HP Smart PageDeal een concept is waarbij de klant nooit teveel betaald, zonder verplichte volumes. De klant kan bovendien aanzienlijk besparen op zijn printkosten, hiervoor kan ACES Direct een quickscan op locatie uitvoeren.

Efficiënt serviceproduct
HP Smart PageDeal is een efficiënt serviceproduct, waarmee klanten zonder grote investeringen kunnen profiteren van de modernste printingoplossingen. De klant heeft à©à©n aanspreekpunt voor alles dat met printing te maken heeft. Eà©n persoonlijke website voor service, support en het bestellen van supplies. Eà©n maatwerkcontract waarin alle printingzaken zijn geregeld. Alle kosten worden samengevat in à©à©n maandelijkse factuur, waardoor HP Smart PageDeal de kosten transparant houdt. Meer informatie is te vinden op www.acesdirect.nl/spd.

Over ACES Direct BV
ACES Direct is sinds 2000 actief in online verkoop van ICT producten aan het MKB en overheidinstellingen en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot à©à©n van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct heeft een inkoopoplossing ontwikkeld waarin webwinkel en professioneel account management een eenheid vormen. Klanten kunnen rekenen op een goed advies en bestelgemak. Meer informatie is te vinden op www.acesdirect.nl.

-----
Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
T.P. Coehorst, 013-5301920, [email protected]