ICT-leverancier ACES Direct is wederom genomineerd voor de CRN Channel Award 2009 in de categorie Best Business Retailer of the Year. In 2006 won ACES Direct de award in dezelfde categorie. Lezers van CRN, Computer Reseller News, nomineerden de ICT-leverancier in 2007 en 2008 opnieuw voor de award. Toen bleef het bij een nominatie. Dit jaar maakt ACES Direct weer kans op de award die wordt gezien als een van de meest prestigieuze prijzen van de ICT-wereld. ACES Direct is nu ook weer terecht trots met deze vierde opeenvolgende nominatie. Het evenement zal plaats vinden in de Wintertuin van Hotel Krasnapolsky in Amsterdam

CRN Channel Awards
CRN, Computer Reseller News, is het zusterblad van Computable en richt zich op ict-resellers. Het magazine organiseert dit jaar voor de elfde keer de CRN Channel Awards. Lezers uit de ict-vakhandel kunnen hun favoriete reseller, distributeur en fabrikant nomineren voor de awards. Wanneer de nominaties bekend zijn, volgt een online stemproces. Net als andere jaren zijn er ook dit jaar achttien verschillende awards uit te reiken.

Over ACES Direct BV
ACES Direct is opgericht in 1996 en is een van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct heeft een inkoopoplossing ontwikkeld waarin webwinkel, catalogus en professioneel account management een eenheid vormen. Klanten kunnen rekenen op een goed advies en bestelgemak. Meer informatie is te vinden op http://www.acesdirect.nl.

Website: http://www.acesdirect.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular