(Persbericht)

Tilburg, 5 oktober 2010 - ACES Direct, de IT leverancier voor de zakelijke markt, heeft zich verzekerd van een podiumplaats bij de Beste Ondernemers Visie trofee van de JuniorKamer Hart van Brabant.
Na een spannende voorronde heeft ACES Direct met twee andere kandidaten de finaleronde bereikt.

De BOV trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf uit Midden Brabant met een bijzondere ondernemersvisie op een wisselend thema. Het thema van de BOV trofee 2010 is ´Klaar voor de toekomst‘˜. Kanshebbers op de overwinning zijn bedrijven die volgens de vakjury beschikken over een duidelijke visie of strategie voor de komende jaren.

 

De afgelopen periode heeft ACES Direct duidelijke keuzes gemaakt door vier bedrijven over te nemen en de holding structuur aan te passen. De keuze werd gemaakt met het oog op de toekomst. ACES Direct wil nichegericht werken en de specialismen (op product- en klantniveau) optimaal benutten.

 

Tom Coehorst, directeur van ACES Direct: à¢â‚¬Å“We zijn er bijzonder trots op dat we de finale hebben bereikt. Het bevestigt dat we met het uitgestippelde pad klaar zijn voor de toekomst. Het huidige businessmodel biedt een unieke propositie voor de online kopende zakelijke klant. Maar ook onze medewerkers en leveranciers zijn belangrijke succesfactoren in onze visieà¢â‚¬.

 

Op donderdag 4 november maakt de vakjury tijdens een spannende finale avond in 013 de winnaar van de felbegeerde BOV trofee bekend.

 

Over ACES Direct

 

ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via www.acesdirect.nl worden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven, non-profit organisaties alsmede overheidinstellingen hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular