Wessem, 26 oktober - Vandaag opent Acquiva.nl haar deuren voor kwalitatieve bedrijven. Op de website www.acquiva.nl kan men zoeken naar bedrijven op basis van een trefwoord plus een locatie. Bijvoorbeeld 'catering limburg'. Vervolgens toont de website welke kwalitatieve bedrijven u daadwerkelijk moet raadplegen.

"In Google worden vaak, door middel van zoekmachinemarketing, bedrijven hoog geplaatst die goed zijn in het vindbaar maken van hun eigen website. Dit zegt nog niets over de kwaliteit van de dienstverlening van die bedrijven zelf. Acquiva.nl kiest ervoor om alleen kwalitatieve bedrijven te tonen, die door ons onderzocht en gekeurd zijn.", zo vertelt oprichter Harry Hoefnagels.

Bedrijven kunnen zich dus niet automatisch aanmelden op de website en haar online bedrijvengids, maar worden door Acquiva uitgezocht en geplaatst op deze website. Wanneer u vindt dat uw bedrijf uniek en van hoge kwaliteit is en dat Acquiva dit mag onderzoeken, stuur een e-mail naar info[at]acquiva.nl en wellicht neemt de redactie contact met u op over uw bedrijf.

Website: http://www.acquiva.nl

Website: http://www.acquiva.nl