Innovatief extranet vol informatie
Actavis lanceert Actavis4U
Bezoekers van de KNMP Wetenschapsdag konden in de stand van Actavis voor het eerst kennismaken met Actavis4U. Met dit innovatieve extranet én een nieuwe mobiele website houdt de leverancier en producent van generieken haar klanten altijd en overal up-to-date over haar producten.

"Via Actavis4U hebben onze relaties toegang tot alle informatie over ons assortiment,"
licht algemeen directeur Kalman Petro toe. "Van sterktes waarin het product verkrijgbaar is tot de kleur van de verpakking en de indicatie. Ons assortiment is online eenvoudig en snel te doorzoeken en te sorteren. Binnenkort voegen we ook afbeeldingen van tabletten toe aan Actavis4U, zodat onze klanten altijd volledig geïnformeerd zijn." Naast afbeeldingen van verpakkingen en informatie als bijsluiters biedt Actavis4U ook actuele assortiments- en marktinformatie en nieuws over Actavis.
Bluetooth
Naast Actavis4U werd ook de mobiele website mobile.actavis.nl actief. De lancering van beide innovaties gebeurde in stijl: vanuit haar stand stuurde Actavis Bluetooth berichten in de vorm van een korte animatie naar de bezoekers. Via dat bericht werden ze uitgenodigd de stand te bezoeken voor een demonstratie en deel te nemen aan een prijsvraag. Actavis is met de nieuwe mobiele website en Actavis4U altijd bereikbaar, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Met een hoog bezoekersaantal in de stand én op het extranet Actavis4U kan Actavis terugkijken op een zeer geslaagde lancering.
Over Actavis
Actavis is wereldwijd toonaangevend in generiek. Met meer dan veertig vestigingen en een breed, voortdurend groeiend assortiment is Actavis een solide partner voor apotheek en groothandel. Actavis laat snelle levering gepaard gaan met uitstekende service, persoonlijke aandacht en advies. Website: www.actavis.nl