Casamundo, internetportaal voor vakantiewoningen, heeft sinds vandaag zijn huizenaanbod uitgebreid en biedt aan zijn klanten een nog grotere keus huizen, appartementen en villa`s in Frankrijk.

Frankrijk is nog steeds de favoriete vakantiebestemming van de Nederlanders (Onderzoek ANWB : Nederlander minder ver op vakantie, 12-05-2009). Maar in tijden van recessie kan het voorkomen dat er goed over de besteding van het vakantiegeld moet worden nagedacht. Ook met een kleiner budget is een leuke vakantie zeker mogelijk. De Auvergne is wat dat betreft een perfecte regio: de huisjes zijn niet zo duur als bijvoorbeeld in Zuid-Frankrijk en ook een hapje of een drankje zijn nog betaalbaar.

De Cà´te d´Azur, de Bretagne en de Midi-Pyrà©nà©es: die zijn natuurlijk allemaal heel bekend. Maar Frankrijk heeft nog veel meer te bieden, zoals bijvoorbeeld de Auvergne. In de warme zomer of in de kleurrijke herfst, de Auvergne is een prachtig groen gebied waar overal genoten kan worden van de mooie natuur. Langs de talrijke weiden, koeien, bomen en kastelen, met de hond of met de fiets: tochtjes in alle soorten en maten zijn hier moglijk. Daarna kunnen vakantiegangers heerlijk uitrusten in de tuin met een glas koude Saint Pourà§ain. Maar natuurlijk is er ook avontuur te vinden: kajakken op de Sioule, deltavliegen van de Puy de Dà´me, of het beklimmen van een van de vele bergen en vulkanen die de Auvergne biedt. De gezellige stad Clermont Ferrand en zijn beroemde zwarte kathedraal of het historische dorp Vichy zijn goede voorbeelden van de cultuur die er ook in overvloed is.

Een paar voorbeelden van vakantiewoningen;
Saint Nectaire, objectnummer: 136872, Prijs per week: vanaf 263 euro/4 personen
Villeneuve d´Allier, objectnummer: 136634, Prijs per week: vanaf 217 euro/4 personen
Lapeyrouse, objectnummer: 289345, Prijs per week: vanaf 257 euro/ 4 personen
Couteuges, objectnummer 147851, Prijs per week: vanaf 261 euro/ 4 personen

Volgens Nils Regge, directeur van Casamundo, hebben de Nederlanders zeker nog grote kans op een leuke vakantiewoning: à¢â‚¬à…“Voor de populairste vakantiebestemmingen van de Nederlanders: Frankrijk, Spanje en Italie biedt www.casamundo.nl een bijzonder groot aanbod woningen. Er is voor iedereen wel wat te vinden

Over Casamundo
Casamundo, het internetportaal voor vakantie woningen verhuur, is sinds 2009 actief op de Nederlandse markt en is inmiddels een leidend bedrijf in het verhuur van vakantiewoningen. Op de site zijn meer dan 50.000 verschillende soorten woningen in heel Europa en in de Verenigde Staten te vinden.

Perscontact:
Casamundo
Carolien Engels
Tel.: 0800-020 10 46 of 020-5219427
Fax: +49 40-696919898
E-Mail: [email protected]
Website: www.casamundo.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular