AMSTERDAM, 28-05-2010 Activiteitenclub Ugo4it is een waardevol netwerk van goed opgeleide mensen met prachtige banen en mooie bedrijven! Directrice Debbie Houtman gaat zich vanaf nu ook richten op meer ontwikkelingsmogelijkheden voor de leden.

Ugo4it is een club waar leden aan de meest uiteenlopende activiteiten kunnen deelnemen. Naast alle gezelligheidsevents als zeilen, uit eten, of parachutespringen, kun je bij Ugo4it ook allerlei workshops verwachten die voor je persoonlijke of zakelijke ontwikkeling interessant zijn. Zo was er kort geleden een twee daags Business Bootcamp, een aantal leden heeft de training Financial Freedom recent gevolgd. Binnenkort gaan we naar de training Master Entrepreneur, bezoeken we de workshops Vrouwen met lef, en Compassie in relaties, en ook het seminar Mind for millions staat nog in de planning. Binnen de club ontstaan brainstormgroepjes die elkaar gericht houden op wat er geleerd is. Ook kun je zelf workshops geven binnen de club als jij iets te delen hebt.

Ugo4it is lang và³à³r het internet tijdperk ontstaan als Premià¨re en begon als HBO / universitair geschoolde club mensen. Daardoor is een stevige basis gelegd voor de doelgroep. In de afgelopen jaren is Ugo4it onder enthousiaste leiding van Debbie Houtman steeds verder uitgebreid. De sfeer is warm en persoonlijk, de activiteiten zeer divers en het niveau van de deelnemers prima. Momenteel is er een groot aantal mensen actief waaronder steeds meer ondernemers. En daarom zetten we nu ook de deuren steeds meer open voor de zakelijke markt. Netwerken is uiteraard mogelijk in je bestaande ondernemerskring maar netwerken gaat vaak nog veel gemoedelijker en meer ontspannen tijdens het ondernemen van gezamenlijke activiteiten!

Probeer het maar eens!

Kijk voor meer informatie op www.ugo4it.nl en meld je aan, of neem eens contact op met directrice Debbie Houtman op 0623367864 of [email protected]