AMSTERDAM, 07-04-2010 -- De crisis zet zich voort en dat betekent bezuinigen. Veel mensen die alleen door het leven gaan hebben het veel zwaarder dan mensen die kosten en zorgen delen. Uit een groot Australisch onderzoek blijkt dat mensen met een groot vriendennetwerk gelukkiger en gezonder door het leven gaan. Zelfstandig uitgaan levert vaak ook niet op wat je er van verwacht en vaak blijft het bij dezelfde uitgaansgelegenheden. Alleen uitgaan is nu eenmaal eng en duur voor veel mensen. Maar moet je in Nederland dan maar helemaal vereenzamen nu het crisis is? Volgens Activiteitenclub Ugo4it is dat niet nodig!

Nee zover hoeft het niet te komen zegt Debbie Houtman van Ugo4it. Zij heeft de hele maand april het jaarlidmaatschap van 160 euro verlaagd naar 50 euro! Speciaal om die mensen die het sociale leven te duur vinden toch de kans te bieden een jaar lang deel te nemen aan allerlei activiteiten en kennis te maken met een geweldig sociaal netwerk. Juist in economisch zware tijden is gedeelde smart, halve smart. Bij Ugo4it zorgen we er samen voor dat lang niet alle uitstapjes geld hoeven kosten en dat kosten voor vervoer gedeeld kunnen worden door te carpoolen. Zo kom je nog eens ergens en leer je steeds weer leuke, nieuwe mensen kennen. Tijdens de vele huiskameractiviteiten die Ugo4it organiseert neemt iedereen wat mee en komen soms de mooiste buffetten tot stand. Zo kan men heel lekker, gevarieerd en vooral gezellig eten voor minder geld dan alleen thuis. De sfeer bij Ugo4it is dan ook erg goed en de mensen hebben respect voor elkaar. Je kunt hier gewoon jezelf zijn en toch leuke dingen doen, zonder dat je daar veel geld aan kwijt hoeft te zijn.

Deze speciale stuntaanbieding loopt tot eind april, maak er gebruik van als je de stap naar een leuker leven durft te zetten. Ook mannen en oud-leden zijn van harte welkom. Kijk op www.ugo4it.nl om je aan te melden.