HOUTEN, 20 september 2012 - Technisch projectbureau Acutec heeft zich versterkt met twee sales managers. Martin Letterman voegt veertig jaar kennis, kunde en ervaring toe aan het team van Directeur Coen Raaphorst. Ronald Janssen staat bekend als een creatieve sales manager die deuren opent waar ze voor anderen gesloten blijven.

Techniek in DNA
Letterman kent de technische wereld als geen ander. Hij begon ooit als machinebankwerker, groeide door als werkvoorbereider/calculator en ontwikkelde zich tot Projectleider. Na twaalf jaar besloot hij zijn opgedane kennis en ervaring te gebruiken aan de andere kant van het spectrum. In verschillende commerciële rollen als Sales Engineer / Manager boekte hij succes. De volgende uitdaging vond hij in de technische detachering, waar hij inmiddels twintig jaar in werkt in diverse leidinggevende rollen.  Bij Acutec gaat Letterman zich met name richten op de scheepsbouw en de energiesector. Janssen heeft 14 jaar ervaring in de sales. Hij is een echte netwerker die mensen met elkaar verbindt. Door zijn contacten in de energie- en infra sector is hij een welkome versterking.      

Successen
Janssen heeft binnen de energiesector een aantal grote projecten afgerond. Zijn grootste deal was met Eneco waarbij energiesystemen werden klaargezet voor het energiebedrijf. Letterman beleefde zijn doorbraak toen hij aan een Spaans bedrijf onder meer motoren en aandrijvingen verkocht. Met deze megaorder was een bedrag gemoeid dat dertig keer hoger lag dan wat gebruikelijk was. Daarna is Letterman als leidinggevende bij grote projecten betrokken geweest zoals de Maeslantkering, de centraal stations in de vier grote steden, de Erasmusbrug en de Hogesnelheidslijn. Letterman staat erom bekend dat hij bedrijven van niets opbouwt tot honderden medewerkers.

Letterman en Janssen over Acutec
Letterman verwacht veel van zijn komst naar Acutec. à¢â‚¬Å“Ik ken Coen al langer dan vandaag en ben blij met zijn toekomstvisie. Met de kennis, kunde en ervaring die al aanwezig is bij Acutec, ben ik ervan overtuigd dat Acutec een succesverhaal wordt. Ik hoop daar mijn steentje aan te kunnen bijdragenà¢â‚¬, aldus Letterman. Janssen raakte vooral overtuigd door de werkwijze van Acutec. à¢â‚¬Å“Acutec stelt alleen technici voor die ze vooraf persoonlijk hebben gesproken. Daarnaast moeten ze beschikken over kwaliteit en passen bij het bedrijf en de functie, echt maatwerk dusà¢â‚¬, vertelt Janssen.

Over Acutec
Acutec is hà©t technisch projectbureau en specialist in het bemiddelen van engineers en ingenieurs op tijdelijke en structurele basis bij middelgrote en grote bedrijven, die actief zijn op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Het geheim: gewoon ouderwets respect, enthousiasme en kennis van zaken. In combinatie met mooie en duurzame projecten stelt dat Acutec in staat toegevoegde waarde te leveren aan klanten à©n technisch specialisten.

Acutec, onderdeel van Profsgroep
Profsgroep bestaat uit vijf gespecialiseerde bedrijven. Ieder bedrijf helpt vanuit haar specialisme organisaties hun onderliggende processen te continueren, optimaliseren of te outsourcen. Acutec is onderdeel van Profsgroep. Kijkt u voor meer informatie over Profsgroep en Acutec op www.profsgroep.nl  en www.acutec.nl.

Informatie en contact
Profsgroep | Acutec
Robert Bijl, Manager Operations
[email protected]