(Persbericht) HOUTEN, 18 april 2011 Technisch projectbureau Acutec heeft zich opnieuw versterkt met een professional. Per 18 april gaat Nico Baak het team ondersteunen van Directeur Coen Raaphorst en Commercieel Manager Ed Jongste. Baak gaat alle recruitment activiteiten van Acutec voor zijn rekening nemen.

Recruitment specialist
Baak heeft inmiddels 3,5 jaar ervaring in sales- en recruitment activiteiten. Bij zijn laatste werkgever USG Innotiv was hij als consultant verantwoordelijk voor het projectmatig inzetten van hoger opgeleid technisch personeel. Met zijn achtergrond in de technische projectdetachering is hij een welkome versterking voor het huidige ervaren en succesvolle team van Acutec. Baak wordt als Account Manager verantwoordelijk voor het invullen van uitdagende technische projecten voor engineers en ingenieurs.

Baak is blij met de nieuwe uitdaging. à¢â‚¬Å“Acutec staat in de markt bekend als een specialistische dienstverlener. Het is een professionele organisatie met veel ervaring, waarin gedegen technische kennis en ondernemerschap centraal staat. Hierdoor is Acutec in staat om de samenbindende factor te zijn voor zowel werkgever als werknemer. Door haar activiteiten in de diverse (niche-) markten biedt Acutec mij verdere verdieping in de techniekà¢â‚¬, aldus Baak.

Over Acutec
Acutec is hà©t technisch projectbureau en specialist in het bemiddelen van engineers en ingenieurs op tijdelijke en structurele basis bij middelgrote en grote bedrijven, die actief zijn op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en civiele techniek. Het geheim: gewoon ouderwets respect, enthousiasme en kennis van zaken. In combinatie met mooie en duurzame projecten stelt dat Acutec in staat toegevoegde waarde te leveren aan klanten à©n technisch specialisten.

Acutec, onderdeel van Profsgroep
Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies. Zij doen single- en multidisciplinaire projecten vanuit verschillende gespecialiseerde organisaties. Kijkt u voor meer informatie over Profsgroep en Acutec op www.profsgroep.nl en www.acutec.nl.

Informatie en contact
Profsgroep | Acutec
Yvonne Jansen, Manager Operations
[email protected]