De Adapt Mobile ADPP-305, behoort tot de nieuwste generatie pocketprojectoren en maakt gebruik van de allerlaatste LCOS 3M technologie. Zijn hoge schermresolutie, lichtopbrengst en ongekend brede compatibiliteit met uiteenlopende apparaten maken deze krachtige doch compacte zakformaat projector uitermate geschikt voor de zakelijke markt.

Van presentatie tot film, u maakt het boeiend met de ADPP-305 pocket projector van Adapt

Uitgebreide toepasbaarheid op zeer breed scala van apparaten
De nieuwe ADPP-305 is in diverse opzichten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger de ADPP-101. Er heeft een upgrade plaatsgevonden qua lichtopbrengst tot wel 45 lumens en de VGA resolutie van 800x600 is sterk verbeterd. Voorts is de interne standaard geheugen capaciteit uitgebreid van 1GB naar 4GB. De SD card slot is vervangen door de nieuwe geheugen standaard: microSD. Verder beschikt de ADPP-305 naast een standaard TV-in poort, over een additionele 15-pins VGA aansluiting. Dit maakt hem geschikt voor gebruik met elke notebook.
Deze uitgebreide opties zorgen ervoor dat de ADPP-305 gekoppeld kan worden aan een zeer breed scala aan apparaten, waaronder smartphones met TV-OUT (zoals de iPhone), laptops en gameconsoles. Door de microSD slot het interne 4GB geheugen en de interne MP4 player kan deze projector ook volledig stand alone gebruikt worden.

Specificaties en meegeleverde accessoires
De ADPP-305 pocket projector heeft een ultra mobiele, compacte (128mmx66mmx30mm) en stijlvolle behuizing waarmee de gebruiker prima voor de dag kan komen. De projectie afstand bedraagt 20 350 cm. Het apparaat wordt geleverd in een fraaie retail doos met een compleet pakket aan accessoires dat bestaat uit: driepoot, afstandsbediening, lensdop, VGA kabel, TV-OUT kabel, oplaadbare en verwisselbare 2000Mah batterij, batterij laad station, netlader en handleiding (Engelstalig). Geschikt voor gebruik met TV SetTop Box, DVD spelers, iPod, Wii, PSP, Digitale Camera's, Camcorders, Mobiele telefoons, Video telefoons en Game Consoles met AV-Out.

De Adapt Mobile ADPP-305 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De verkoop adviesprijsprijs bedraagt € 399,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de Adapt Mobile ADPP-305 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl. All rights reserved.

Website: http://www.digitrading.nl/Adapt-Mobile_ADPP-305.html

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular